Jak na věc


zdenka blechová přednaška

Autorská práva k publikovaným materiálům

    RSS kanály serverů CZECH NEWS CENTER a.s. lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření RSS kanálů těchto serverů je možné pouze s předchozím písemným souhlasem jejich provozovatele.
    S pořadem Ano, šéfe! navštívil Zdeněk Pohlerich desítky českých hospod a restaurací. Některé ho vítaly, jiné se ho bály, další se sesypaly. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se je snažil dostat na lepší a pevnější základy. Sám několik restaurací vlastní. Své zkušenosti a umění předává na školách a kurzech. Přitom ho kuchařina zprvu vůbec nebavila. Několik let hrál Pohlreich baseball za českou reprezentaci. Poté emigroval do Nizozemska, ze kterého odletěl až do daleké Austrálie. V tamní restauraci La Guillotine začínal Zdeněk Pohlerich jako druhý kuchař. Vypracoval se nakonec až na šéfa celé kuchyně. V Česku provozuje dva vlastní podniky, jeden s michelinským oceněním, a učí na Střední škole gastronomické a hotelové v Praze. Kromě Ano, šéfe! moderoval i Šéfa na grilu a seděl v porotě ostré soutěže Na nože!. Je známý i svojí averzí vůči dalšímu českému kuchaři, kterým je Jiří Babica. A v rozhovorech s médii se netají názorem, že ženy do kuchyně nepatří.


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00