Jak na věc


vepřové plátky přírodní z kýty

Sušené švestky obalené ve slanině

    Vepřové maso → Brambory a maso si nakrájíme na kostky, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nasekaný česnek, rozdrobenou nivu a vše důkladně promícháme. Zapékací mísu vymažeme más ... Pokračovat »
    2 Maso vyndejte z chladničky 30 minut před tím, než ho začnete opékat. Napíchejte ho na špejle nebo jehly a rozpalte gril anebo grilovací pánev na nejvyšší stupeň. Špízy opékejte 2–3 minuty z každé strany a při tom je potírejte zbylou marinádou. Pak zlehka na pánvi opečte chléb pita. Špízy podávejte s řeckým salátem a tzatziki s chlebem pita.
    Vepřové maso → Mleté vepřové maso smícháme s vajíčkem, kořením Vitana Krkovička s česnekem, solí a nadrobno pokrájenou petrželkou. Z masové směsi tvarujeme válečky, které napichujeme na grilovací ... Pokračovat »
    Vepřové maso → Maso lehce naklepeme, osolíme. Do misky nalijeme trochu oleje, do kterého zamícháme koření Mexiko. Plátky dáme do marinády a promícháme.Necháme uležet. Pak je na pánvi orestujeme z ... Pokračovat »
     Máslo utřeme do pěny, přidáme nastrouhanou Nivu a prolisovaný tvaroh. Podle chuti přisolíme a přidáme nasekanou pažitku. Smetanu vyšleháme a lehce...


Hovězí mleté na hrubo s droby 1kg

     Žampiony s plochým kloboukem očistíme, klobouky použijeme a nožky odložíme. Potom nastrouháme čedar. Vezmeme dva krajíce toastového chleba a mírně...
    „Pohodovou atmosféru řeckých ostrovů a typické tzatziky si budu na zahradě u grilu vychutnávat tak dlouho, jak jen to půjde,“ říká o receptu, který jí připomíná prázdniny, Marie Holobrádková, šéfredaktorka Apetitu.
    Vánoční štola jistě patří na každý štědrovečerní stůl. Doma si ji vyrobíte přesně tak, jak vám chutná nejvíce. Pokud by podobnou štolu vyráběla nějaká pekárna, pak by vzhledem k množsví použitých oříšků a jiných dražších ingrediencí stála opravdu hodně peněz. Štola v tomto receptu je rozměrově opravdu dospělá, možná je lepší udělat z těsta dvě menší.
    Vynikající a rychlé zelné placky s videoreceptem, jejichž výroba nemá žádné záludnosti. |Zelné placky podáváme teplé i studené, a výborné jsou také třeba jako příloha k méně tučným polévkám.
    Komu není proti srsti maso s mírně nasládlou chutí, musí tento lahodný, avšak jednoduchý recept zbožňovat. Jeho nejdůležitější aspekt je kvalitní marináda a delší doba marinování.


Přes 60800 receptů na jednom místě

    Vepřové maso → Očištěná srdce nakrájíme na plátky, cibuli na jemno. Na pánvi rozehřejeme olej cibuli a plátky srdce opečeme. Osolíme, opepříme, podlijeme částí vývaru a pod pokličkou dusíme do po ... Pokračovat »
    Vepřové maso → Ze suroviny na těstíčko vyšleháme hladkou směs. Řízky osolíme a lehce naklepeme. Připravené plátky narovnáme do těstíčka a necháme je v něm uležet. Pak plátky vyndáme a usmažíme po ... Pokračovat »
    Vepřové maso → Maso omyjeme, osušíme a nařízneme do něj kapsu a uvnitř potřeme hořčicí.Okurky nakrájíme na plátky a dáme do kapsy, přidáme petrželku a plátky goudy. Zašijeme a osolíme.Olej rozehř ... Pokračovat »
    Vepřové maso → Maso okořeníme, zalijeme olejem a necháme uležet. Potom plátky zprudka opečeme na pánvi na oleji, zalijeme vínem, přidáme med a ořechy a dusíme doměkka. Ke konci zahustíme škrobem. ... Pokračovat »
    Vepřové maso → Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji. Přidáme nakrájenou cibulku a opečeme. Maso zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme vývarem. Rozmícháme a dusíme. A ... Pokračovat »


Francouzské palačinky s jablkovým přelivem

    Vepřové maso → Maso nakrájíme na kousky osolíme, opečeme zprudka na oleji. Pak dáme zapéct do trouby. Ke konci pečení přidáme kečup,pivo, pepř, podle chuti prolisovaný česnek a scezené žampiony. ... Pokračovat »
    Složení těchto zeleninových kroket budete mít plně pod kontrolou. Za pár korun získáte spoustu zdravého pokrmu bez jakýchkoliv chemikálií. |Zeleninové krokety můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle.
     Vepřovou plec omyjeme a nakrájíme na větší kostky, maso dáme do studené osolené vody a přivedeme k varu. Vaříme při mírné teplotě pod pokličkou 1 1...
    1 Maso nakrájejte na větší kostky. Česnek a sůl podrťte v hmoždíři (nebo použijte mixér), aby vznikla česneková pasta. Prošlehejte olej, citronovou šťávu, kůru, kopr a rozmixovaný česnek. Přidejte maso a marinádu do něj lehce vmasírujte. Přikryjte a nechte aspoň 2 hodiny marinovat v lednici, nejlépe však přes noc. Pokud se chystáte použít dřevěné špejle, namočte je také předem do vody. 


Tvarohovo-makový koláč (Kleckselkuchen)

    Vepřové maso → Koleno opláchneme a vložíme do tlakového hrnce. Přidáme oloupanou a přepůlenou cibuli, bobkový list, nové koření a pepř. Zalijeme vodou, zavřeme a dáme asi na 60 minut vařit. Měkké ... Pokračovat »
     Očištěné maso nakrájíme na 1,5 cm velké kostky a v robotu při nejmenší rychlosti 30 minut zpracováváme s rychlosolí a studenou vodou. Dbáme na to,...
    Vepřové maso → Na oleji zpěníme na jemno nakrájené cibule, přidáme na kostky nakrájené maso a orestujeme.Osolíme, opepříme, přidáme kmín, mletou papriku a rajčatový protlak. Přilijeme vodu a dusí ... Pokračovat »
    Vynikající levná a zdravá pochoutka, kterou podle našeho videa zvládnete naprosto hravě. | Podle tohoto receptu uděláte přibližně 24 prstů běžné velikosti.
    Vepřové maso → Na pánvi na oleji opečeme naklepané, osolené a opepřené kotlety. Dáme je stranou do mísy a udržujeme teplé. Potom přidáme do pánve máslo, nakrájenou cibuli, oloupaná nakrájená jabl ... Pokračovat »


Vepřové plátky s medem a ořechy

    Nakrájejte 4 velká rajčata, 1 okurku, oloupanou, a 1/2 červené cibule na menší kousky. Na kousky nakrájejte i sýr feta (cca 85 g). Vše vložte do mísy, přidejte 16 oliv kalamata, 1 lžičku sušeného oregana a 4 lžíce řeckého olivového oleje. Lehce promíchejte a podávejte s chlebem pita.
    Vepřové maso → Očištěné ledvinky nakrájíme na plátky a obalíme v mouce. Na rozehřátý olej přidáme nakrájený česnek, šalvěj a nakonec ledvinky. Prudce osmahneme, lehce podlijeme vodou a dusíme dom ... Pokračovat »
    Vepřové maso → Maso nakrájíme na plátky. Suroviny na marinádu vyšleháme a maso do ní naložíme. Poté opékáme na rozpáleném oleji z obou stran. ... Pokračovat »
    Pokrm je nejen velice rychle hotov, ale doslova se hemží vitamínem C. Petrželka nebo pažitka tento efekt ještě dále umocní...|Výživoví poradci nad tímto pokrmem souhlasně přikyvují, protože je dobře stavitelný s vhodným poměrem stopových prvků.|
     Mandle nasekáme na jemno. Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme, přidáme mleté maso, vejce, mandle, strouhanku, paprikovou pastu, osolíme, opepříme a...


Královská rybí polévka z filé s krutony

    V české kuchyni je vepřové maso poměrně oblíbené a připravuje se různými způsoby - může se vařit, péct, smažit, grilovat, udit... Zde najdete v mnoha variantách recepty nejen na smažené vepřové řízky a kotlety, čínu z vepřového, ale i na vepřové na houbách, pečenou vepřovou plec, vepřové v mrkvi a mnoho dalších. Z vepřového je také vynikající guláš vyzkoušejte Segedínský guláš speciál!
    1/2 lžičky návod na domácí výrobu {text:"Tím si zaručíme, že nebude obsahovat glutaman, ani jiné chemikálie.", title: "Proč ji vyrábět doma?"} {text:"Použít můžeme i vegetu obsahující glutaman, ne každý jej však chce do jídla dávat. Rozhodnutí je na každém kuchaři.."} {text:"Co je glutaman sodný se dočtete v sekci: co je to?"}
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
     Houby nakrájíme na slabé plátky, šunku na malé kostičky a vejce vaříme 8 minut natvrdo. Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme houby, šunku a krátce...


Dýňová bábovka s vlašskými ořechy

    Vepřové maso má vyšší obsah tuku a je více kalorické, než ostatní druhy masa. Chuť závisí především na stáří zvířete a jeho krmení - například maso z prasat, která byla krmena mlékem, je světlejší, jemná vlákna a bílou pevnou slaninu má maso z ročních prasat. Maso starších prasat má vlákna tužší a tmavě červenou barvu. Poměrně dobře stravitené je méně tučné a libové maso.
    © 2009 – 2019 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o., všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele, nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno. O nás - kontakty | Podmínky používání | Reklama | Newsletter | RSS články | RSS recepty | Facebook | Přidat na Seznam
    Vepřové maso → Kotletu si naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji z obou stran. Pak ji vyndáme, nakrájíme cibuli a žampiony, mírně podusíme a uděláme si šťávu buď z mouky a vody, ... Pokračovat »
    Vepřové maso → Do panenky opatrně nařízneme kapsu. Z mletého uzeného masa, vejce, soli, pepře a bylinek umícháme jemnou náplň. Kapsu naplníme a doprostřed náplně dáme pár fazolek. Kapsu sešijeme, ... Pokračovat »

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00