Jak na věc


uzení masa v domácích udírnách diskuze

Jedlý papír Mimoni - 21cm - Florensuc

    Stolní udírny – K dostání je několik typů stolních udíren. Jejich výhodou je finanční nenáročnost, dají se používat opakovaně a jsou vhodné také pro venkovní použití. K nejkvalitnějším patří udírny vyrobené z nerezové oceli, protože nekorodují.
    Uzení ve studeném kouři je poměrně dlouhodobý proces, uzení zatepla se v domácích podmínkách provozuje snadněji. Klobásy můžeme mírně udit před následným vařením či grilováním, ale dostatečně horký kouř postačí k veškeré tepelné úpravě.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Velké udírny a udírny s grilem – Tyto udírny jsou dražší, v některých však lze udit i zastudena. Výhodou udíren s grilem je jejich použití i pro běžné grilování.
    Udicí sáčky – Jsou určené na jedno použití a prodávají se s pilinami z různých druhů dřeva. Připravený masný výrobek stačí jen potřít olejem, vložit do udicího sáčku a péct v horké troubě asi 40 minut.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00