Jak na věc


tvarohová bábovka s jablky

Stačí se přihlásit nebo registrovat

    Tvarohové dezerty patří k jedním z nejvíce oblíbených, takže jich není nikdy dost. Připravte si tuto hrníčkovou tvarohovou dobrotu, která se skládá z dvajbarevného těsta, tvarohového krému a čokoládové polevy, která je zjemněná kysanou smetanou. Pokud toto postavíte na stůl, zaručeně sklidíte velký úspěch.
    Takto připravené těsto vložíme do trouby předehřáté na 180 - 200°C a pečeme asi 20 minut, dokud není těsto upečeno. To můžete zkontrolovat pomocí špejle či párátka.
    Dobrý den,těsto musím pochválit, je krásně voňavé a výborné. Tvarohové jsem nikdy nedělala, a tak mám dotaz: Tvarohového těsta jsem před upečením měla tak 3/4 formy, a po vytažení z trouby ho byla plná forma, ale po vychladnutí se poměrně dost scvrklo. A dosáhlo tak poměrně hutné struktury. Má to takto být?Jinak Váš web je parádní a jen tak dál. Krásné jaro.Katka S.
    Nechápu, jak jsem tuto stránku mohla objevit až dnes! Nad vašema fotkama/receptama slintám! Opravdu nádhera a už se těším na pátek, jak budu péct na víkend :-)
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Tvarohová náplň postup přípravy receptu:

     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Ahoj, zkusila jsem bábovku upéct a přišla mi velmi mastná až olejovitá. Myslíš, že příště zkusit s odtučněným tvarohem nebo raději ubrat máslo? Děkuji předem za radu.Šarlota
    Loni i letos jsem pekla z tvarohového těsta berana a nemá chybu! Chuťově je naprosto luxusní a zatím se vždy krásně vyklopil ;) Děkuji za váš blok a spoustu inspirace! :)Lucie
    já už z jiného receptu tvarohové těsto nedělám! potvrzuji, že je výborné! každoročně z něj dělám beránka a už se těším, až si ho o víkendu uděláme! forma vypadá zajímavě to je příjemná výhra! moje mamka často vysypává formu kokosem...k tvarohu to docela jde....

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00