Jak na věc


tvarohová bábovka s jablky

Diskuze k receptu: Tvarohová dobrota

    Tvarohové dezerty patří k jedním z nejvíce oblíbených, takže jich není nikdy dost. Připravte si tuto hrníčkovou tvarohovou dobrotu, která se skládá z dvajbarevného těsta, tvarohového krému a čokoládové polevy, která je zjemněná kysanou smetanou. Pokud toto postavíte na stůl, zaručeně sklidíte velký úspěch.
    Nechápu, jak jsem tuto stránku mohla objevit až dnes! Nad vašema fotkama/receptama slintám! Opravdu nádhera a už se těším na pátek, jak budu péct na víkend :-)
    Dobrý den,těsto musím pochválit, je krásně voňavé a výborné. Tvarohové jsem nikdy nedělala, a tak mám dotaz: Tvarohového těsta jsem před upečením měla tak 3/4 formy, a po vytažení z trouby ho byla plná forma, ale po vychladnutí se poměrně dost scvrklo. A dosáhlo tak poměrně hutné struktury. Má to takto být?Jinak Váš web je parádní a jen tak dál. Krásné jaro.Katka S.
    Loni i letos jsem pekla z tvarohového těsta berana a nemá chybu! Chuťově je naprosto luxusní a zatím se vždy krásně vyklopil ;) Děkuji za váš blok a spoustu inspirace! :)Lucie
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Ingredience pro přípravu receptu: Tvarohová dobrota

    já už z jiného receptu tvarohové těsto nedělám! potvrzuji, že je výborné! každoročně z něj dělám beránka a už se těším, až si ho o víkendu uděláme! forma vypadá zajímavě to je příjemná výhra! moje mamka často vysypává formu kokosem...k tvarohu to docela jde....
    Takto připravené těsto vložíme do trouby předehřáté na 180 - 200°C a pečeme asi 20 minut, dokud není těsto upečeno. To můžete zkontrolovat pomocí špejle či párátka.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Ahoj, zkusila jsem bábovku upéct a přišla mi velmi mastná až olejovitá. Myslíš, že příště zkusit s odtučněným tvarohem nebo raději ubrat máslo? Děkuji předem za radu.Šarlota

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00