Jak na věc


smažené vepřové řízky dodělané v troubě

Sladké polentové placičky s jablečným pyré

     Mouku smícháme s pepřem a solí, obalíme kroužky i chapadla. Na pánvi rozpálíme olej a smažíme, chapadla necháme nakonec. Křupavé kousky vyndáme děrovanou naběračkou a položíme na papírový ubrousek.
     Olihním oddělíme hlavy, odstraníme vnitřnosti a osten, omyjeme zevnitř i zvenku studenou vodou. Těsně nad očima odřízneme z hlavy chapadla, rozdělíme je na kousky. Z těla olihně odřízneme hnědou kůži a maso nakrájíme na 5 mm kroužky.
     Jemné smažené pečivo posypané vanilkovým a skořicovým cukremSložení: pšeničná mouka, voda, řepkový olej, cukr, droždí, zlepšující přípravek (pšeničná mouka, cukr, syrovátka, emulgátor (syrovátka, E471, E477, E475, E472b), sušené...
    Mouku smícháme s pepřem a solí, obalíme kroužky i chapadla. Na pánvi rozpálíme olej a smažíme, chapadla necháme nakonec. Křupavé kousky vyndáme děrovanou naběračkou a položíme na papírový ubrousek.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Smažené olihně postup přípravy receptu:

     Jemné smažené pečivo s výborným jahodovým džememSložení: pšeničná mouka, voda, řepkový olej, cukr, droždí, zlepšující přípravek (pšeničná mouka, cukr, syrovátka, emulgátor (syrovátka, E471, E477, E475, E472b), sušené vejce,...
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
     Jemné smažené pečivo s vanilkovým krémemSložení: pšeničná mouka, voda, řepkový olej, cukr, droždí, zlepšující přípravek (pšeničná mouka, cukr, syrovátka, emulgátor (syrovátka, E471, E477, E475, E472b), sušené vejce, sůl,...
     Jemné smažené pečivo s výbornou meruňkovou náplníSložení: pšeničná mouka, voda, řepkový olej, cukr, droždí, zlepšující přípravek (pšeničná mouka, cukr, syrovátka, emulgátor (syrovátka, E471, E477, E475, E472b), sušené vejce,...
     Jemné smažené pečivo potřené povidly, sypané strouhaným tvarohem a ozdobené smetanovým krémemSložení: pšeničná mouka, voda, řepkový olej, cukr, droždí, zlepšující přípravek (pšeničná mouka, cukr, emulgátor E472e, sladová mouka,...


Silvestrovské pohoštění trochu jinak - připravte si crostini!

     Jemné smažené pečivo plněné nugetou Složení: pšeničná mouka, voda, řepkový olej, cukr, droždí, zlepšující přípravek (pšeničná mouka, cukr, syrovátka, emulgátor (syrovátka, E471, E477, E475, E472b), sušené vejce, sůl, pšeničná...
    Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
     Koblihové smažené těsto, plněné kvalitním jahodovým džememSložení: koblihová směs (pšeničná mouka, cukr, syrovátka, emulgátor (syrovátka, E471, E477, E475, E472b), sušené vejce, sůl, pšeničná bílkovina-lepek, barvivo E160a, aroma, enzym,...
    Olihním oddělíme hlavy, odstraníme vnitřnosti a osten, omyjeme zevnitř i zvenku studenou vodou. Těsně nad očima odřízneme z hlavy chapadla, rozdělíme je na kousky. Z těla olihně odřízneme hnědou kůži a maso nakrájíme na 5 mm kroužky.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00