Jak na věc


salát z čočky beluga

Hvězdičky s brusinkami a pistáciemi

    © 2009 – 2019 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o., všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele, nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno. O nás - kontakty | Podmínky používání | Reklama | Newsletter | RSS články | RSS recepty | Facebook | Přidat na Seznam
    Nehledejte originální recept na znojemské okurky, on totiž neexistuje. Tedy existuje, protože se tyto okurky vyrábějí a jsou známé snad stejně jako české pivo, ale je tajný. Přesto před lety v jednom z komunistických časopisů byl tento návod zveřejněn a dostal se až k nám do redakce. Doufáme, že náš kolega - novinář, který recept tehdy zveřejnil nedostal za "odměnu" pobyt v uranových dolech, či něco podobného.|
    Zeleninové saláty → Mrkve s květákem uvaříme v osolené vodě doměkka. Překrájíme na menší kusy. V míse smícháme s hráškem a fazolemi. Spojíme majonézou a dochutíme solí a pepřem. ... Pokračovat »
    Doma děláme knedlíčky vždy z 500 gramů a zbytek dáme do mrazničky. V tom případě vlastně uděláme 3 dávky. Zbytek zamrazíme buď na tácku a pak kuličky přeložíme do misky, nebo zamrazíme hmotu do mikrotenu a potom polozmrzlé krájíme na trojúhelníčky.|


Přidávat recepty mohou pouze přihlášení uživatelé.

    Výpis surovin by každý měl brát jako takové základní vodítko. Někomu chutná hodně uzeniny, jinému vůbec, tak ji vynechá. Fantazii se rozhodně meze nekladou. To samé platí o zelenině a všech ingrediencích vůbec.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Naprosto senzační je na zavařování elektrický zavařovací automat, kde nalijeme vodu, nastavíme sterilovací teplotu a délku zavařování. Automat sám již potom zvedá teplotu na námi nastavenou hranici, a jak ji dosáhne, začne odpočítávat čas, po kterém se sám vypne a je hotovo - viz foto.|
    Pokud chcete polévku uplně bez chmemie, vybírejte ingredience uvedené v seznamu. Pokud je vám chemie lhostejná, pak můžete sáhnout po uvedených náhražkách.
    Zeleninové saláty → Čočku v míse smícháme s nahrubo nastrouhaným jablkem, na nudličky pokrájenou šunkou, na malé kostičky nakrájenými okurkami, nakrájenou cibulí. Osolíme, opepříme. Spojíme hořčicí a ... Pokračovat »


Co skrývají symboly na obalech přírodní kosmetiky?

    Zeleninové saláty → Zelí nakrouháme, mrkev nastrouháme na hrubo. Cibuli nakrájíme na jemno. Vše v míse spojíme zakysanou smetanou rozmíchanou s majonézou. Necháme v chladu odležet. ... Pokračovat »
    Pokud cibuli asi 1 minutu povaříme, potom salát vydrží asi dvojnásobně déle čerstvý. Je to totiž jediná "živá" ingredience, která nám salát začne po přimíchání okamžitě kazit. Chuť salátu to nijak neovlivní.
    Zeleninové saláty → Ledový salát omyjeme a natrháme na malé kousky. Ředkvičky nakrájíme na tenké plátky a ozdobíme s nimi ledový salát. V octu rozpustíme sůl, přidáme olej a dobře promícháme. Opepříme ... Pokračovat »
    Pokud místo majolky zvolíme nízkotučný jogurt a některé ingredience vynecháme nebo alespoň omezíme, získáme docela dietní pokrm. Také můžeme jogurt trochou majolky dochutit.
    Zeleninové saláty → Těstoviny uvaříme ve vodě s trochou oleje. Slijeme, přidáme nakrájené houby, jemně nakrájené papriky, okurku, rajčata. Posolíme a promícháme s olivovým olejem. ... Pokračovat »


Salát z citronových brambor a máslových fazolí

    Zeleninové saláty → Rajčata nakrájíme na kolečka, papriky na jemné nudličky, okurky nakrájíme na plátky. Přeléváme zálivkou z jogurtu (jogurty smícháme s olejem, citronovou šťávou a solí). ... Pokračovat »
    Zeleninové saláty → Saláty omyjeme a roztrháme na kousky. Rozdělíme na talíře.Stejně tak i rajčata. Ocet, sůl, pepř, hořčici a ořechový olej vymícháme na zálivku. Piniové ořížky lehce opražíme. Na oli ... Pokračovat »
    Zeleninové saláty → Okurku oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Řekvičky omyjeme a nakrájíme na půl kolečka. V míse smícháme. Zakysanou smetanu ochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem. Vmícháme do ... Pokračovat »
    Salát se připravuje z jednoho nebo i více druhů potravin, které se rozkrájí na menší kousky a ochutí kořením nebo zálivkou. Na saláty se používá zelenina, maso, sýry, těstoviny, vejce a ovoce. Saláty se servírují k hlavnímu jídlu, sytější i jako hlavní chod, mohou být studené i teplé.
    Zeleninové saláty → Rajčata nakrájíme na kostičky, okurku nastrouháme na hrubo. Cibulku nasekáme na jemno. Vše promícháme. Kysanou smetanu smícháme s trochou octa, cukru a soli. Promícháme a smícháme ... Pokračovat »


Jak zahustit omáčku nebo polévku?

    Zeleninové saláty → Připravíme si 4 talíře. Ledový salát omyjeme a roztrháme na malé kousky. Rozdělíme na talíře. Okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Naaranžujeme na salát. Rajčata omyjeme a také ... Pokračovat »
    Znáte to - přijde večer rota vojáků na návštěvu, ale čím je pohostit? Tento pikantní pokrm zvládne každý, stojí pár kaček a výsledný efekt dobrého pohoštění je zaručen.|Jelikož je ďábelské omáčky kolem 1 litru, bez obav ji můžete vložit do čistých sklenic a 15 minut ve vodě kolem 90°C zasterilovat.|
    Zeleninové saláty → Všechny ingredience křenového dresinku smícháme dohromady. Chřest povaříme 2 minuty v lehce osolené vodě. Křepelčí vejce uvaříme natvrdo - 5 minut a oloupeme. Na talíře naaranžujem ... Pokračovat »
    Saláty, to nemusí být jen smíchaná zelenina bez špetky fantazie. Nechte se inspirovat našimi tipy na chutné vegetariánské saláty. Některé se mohou podávat jako příloha, jiné i jako sytý hlavní chod.


Těstovinový salát se žampiony

    Velmi lahodné kompletní a dietní jídlo, které by nemělo chybět v jídelníčku nejen těch co drží dietu. | Pokud vybereme málo tučné maso, pak je pokrm poměrně vyvážený a tím dietní. Množství tuku dále snížíme orestováním masa na kvalitní pánvi, která potřebuje jen velmi malé množství oleje, nebo téměř žádný.
    Přípravek Triphala je kombinací tří ájurvédských bylin na účinnou detoxikaci organismu přírodní cestou. Blahodárné účinky směsi bylin Amalaki, Vibhitaki a Haritaki jsou známy už více než 5000 let. Tato kombinace působí velmi pozitivně na celý trávicí systém, nervovou soustavu a psychický stav. Aktivujte svůj imunitní systém směsí bylin Triphala a vyhněte se mnohým nemocem, které souvisí s oslabenou imunitou organismu. Zbavíte se také únavy, vyčerpání a stresu.
    Samozřejmě, že nejčastější přílohou k tomuto pokrmu je bramborová kaše a brambory, ale nápadům se meze nekladou. Ke smaženým žampionům se také hodí okurkový salát, návody na saláty naleznete ZDE.|
    Zeleninové saláty → Maso nakrájíme na menší kousky nebo nudličky. Ledový salát natrháme na kousky, jablko oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Vše v míse smícháme. Zakysanou smetanu ochutíme citrono ... Pokračovat »


Těstovinový salát s mozzarellou

    Nejvíce úrazů vzniká v domácnosti. Mějte na paměti, že pracujete s horkými ingrediencemi, a tudíž se před prací zamyslete nad tím, jestli třeba není v dosahu dítě, které by na sebe sterilovací vařící nádobu zvrhlo…
    Dále si pochopitelně každý přimíchá, na co má v salátu chuť. Možností je mnoho - sterilovaný hrášek, ředkvička, červená řepa, nálev z okurek,  zahradní řeřicha, trochu dižonské hořčice apod.
    Zeleninové saláty → Ledový salát potrháme, přendáme do mísy, přidáme nudličky masa, pokrájenou okurku a pokrájenou papriku. Zalijeme dresingem. ... Pokračovat »
    Pokud máte možnost udržet teplotu oleje na 120°C, pak se olej nepřepálí, a po vychladnutí ho slijte do kelímku. Na dně se usadí všechny nečistoty, a olej bez obav použijte na další smažení. Problém s přesnou teplotou spolehlivě řeší například indukční desky.
    Zeleninové saláty → Cibuli očistíme a pokrájíme na kolečka. Přendáme do hrnce, přidáme špetku soli, cukru, pár kapek octa, bobkový list a pepř. Povaříme asi 15 minut a necháme vychladnout. Podáváme s ... Pokračovat »
     Očištěnou mrkev nastrouháme a smícháme ji s překrájeným kysaným zelím. Přidáme jemně nakrájenou cibuli. Vše zalijeme zálivkou z octa, vody, oleje,...


MRKVOVÝ SALÁT S BURÁKOVÝM MÁSLEM

    Zeleninové saláty → Očištěné papriky nakrájíme na nudličky, rajčata na kolečka, na míse je osolíme, opepříme a smícháme s ostatní nakrájenou zeleninou. Salát pokapeme olejem, podle chuti okyselíme oct ... Pokračovat »
    Zeleninové saláty → Ředkvičky dobře omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Osolíme, opepříme, přimícháme majonézu. Promícháme a necháme vychladit. Podáváme s čerstvým pečivem. ... Pokračovat »
    Výborný recept na pstruha, kterého když dostanete od rybáře jako v našem případě, potom je pokrm téměř zadarmo. To se v Česku děje dosti často, proto jsme toto jídlo také zařadili mimo jiné i do sekce levných jídel.|
    Recepty na saláty obsahují oblíbený bramborový salát, salát z červené řepy nebo čerstvého zelí, nechybí šopský salát, je zde čočkový nebo těstovinový salát s kuřecím masem a mnoho dalších druhů. Podle našich receptů si také můžete z různých druhů ovoce připravit osvěžující ovocný salát.
     Jarní cibulky omyjeme studenou vodou a najemno je nakrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Slaninu rozkrájíme na malé kousky. Brambory oškrábeme,...


Mléčná čokoláda BIO na vaření VIVANI...

     Šalvěj nakrájíme na tenké plátky. Přidáme k ní na kousíčky nakrájené krabí maso, majonézu, citronovou šťávu i kůru. Osolíme a opepříme podle chuti....

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00