Jak na věc


rozpečený chléba

Chcete, aby Vám neunikl žádný nový recept? Zadejte zde svůj e-mail!

    Na moje počudovanie som Troubelína kúpila aj u nás v Tesku na slovensku. Vyskúšali sme zatiaľ len simple verziu s tým korením a rozpečenými kúskami chleba. Veľmi chutné, ale nabudúce skúsim dochutiť podľa teba, alebo freestyle-čo dom dá. Super inšpirácia :o) Pa
    Čtyři plátky bagety nebo italského chleba potřete kupovaným pestem, obložte plátky kozího sýra a zapečte pod grilem asi 1 minutu – sýr začne měknout. Vyjměte, posypte drceným pepřem, pokapejte olivovým olejem a vraťte pod gril zezlátnout. Podávejte na salátu z ředkviček a polníčku.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00