Jak na věc


restaurace pod branou domažlice

Chcete si v naší restauraci rezervovat stůl nebo se na něco zeptat? Použijte prosím náš formulář.

    Naprosté zklamání. Objednaný kuřecí steak s grilovanými rajčaty sýrem a bramborem, byl polosyrový, překrytý třemi plátky rajčat s roztaveným sýrem. Vše přelité hnědou šťávou typu UHO z polotovaru. Jídlo jsem okamžitě vrátil. Avšak to ještě nebylo vše. K pití jsme si objednali inzerovanou domácí mátovou limonádu. Servírka nám přinesla číst dál...Restaurace a pivnice Klášter Teplá (Teplá)
    Mé jméno je Libor Halousek a jsem litomyšlský rodák. Počátky mé kuchařské kariéry sahají do 90. let, kdy jsem začal působit v Praze. Můj pohled na špičkovou gastronomii následně ovlivnila spolupráce s Romanem Paulusem. Několik let jsem také působil jako Chef de Partie v pražském hotelu Hilton. Přeji Vám příjemný pobyt v Litomyšli a dobrou chuť.
    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin, eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.
    Naprosto neschopná obsluha, asi studentky-brigádnice. Hranolky na JL jsou, ale objednat je dětem bez hl. jídla nemůžete. Zapomenuté nebo spletené objednávky, dlouhé čekání. Voda pro psy v hnusné misce - nejdříve si ji musíte umýt a znovu naplnit. Široko daleko žádná konkurence, tak to podle toho vypadá.Restaurace a pivnice Masaro (Uherské Hradiště)


Restaurace Stadion - Hotel Arena

    V restauraci jsem byl již vícekrát. Pokaždé naprostá spokojenost s kvalitou jídla i s ochotou porsonálu. Doporučuji.Restaurace Na Verandě (Praha-Kobylisy)
    Jeho „majstrštykem“ jsou těstoviny na nejrůznější způsoby. Ale pochutnáte si od něho na dlouhé řadě dalších pokrmů. Jeho nejoblíbenějším jídlem je pečená kachna. A nejenom na ni byste asi měli do restaurace Bohém přijít. Šéfkuchař Libor Halousek se totiž učil nejenom ve výborné kuchyni své maminky, ale také od Romana Pauluse, který coby šéfkuchař Alcronu získal několikrát michelinskou hvězdu - kulinářského Oscara.
    Víte, že s příchodem září si u nás opět můžete každou sobotu vychutnat nejen skvělou večeři, ale také prožít skvělý večer s hudbou? Začínáme v sobotu 8. září. Na pianino hraje Petr Jiříček.
    Dříve restaurace vařila výborně, ale po nedávné návštěvě musím říct, že se hodně změnilo. Jak velikost porcí tak i chutnost pokrmů. Jídlo je bez barvy bez zápachu bez chuti. Porce neodpovídali ani 100g masa. Už nikdy víc, jídlo jsem po ochutnání ani nejedl.Restaurace Pekařská (Cheb)


Chcete dostávat e-mailem informace o naších akcích?

    Tuto restauraci můžu jen a jen diporučit ať se jedná o jídlo nebo příjemné prostředí a hlavně velmi milou a ochotnou obsluhu, takže ještě jednou mnohokrát velké díky.Restaurace Zámecká vrátnice (Vizovice)
    Součástí Hotelu Aplaus je restaurace Bohém se salonkem, café-bar Muuza i venkovní posezení na terase u Klášterních zahrad, s nimiž Hotel Aplaus sousedí. Restaurace i café-bar hotelu Aplaus poskytují návštěvníkům stylovou a neformální atmosféru. Ve spojení s mezinárodní i českou tradiční kuchyní nabízí Hotel Aplaus jídla i nápoje nejvyšší kvality. Café-bar je místo jako stvořené pro přátelská setkání u vína, kávy se zákuskem či koktejlů po celý den. Vinotéka Hotelu Aplaus umístěná ve sklepení hotelu nabízí pestrý výběr vín. Hotel Aplaus a jeho personál zajišťuje rauty, recepce, svatební hostiny a jiná přátelská či společenská setkání, dle vašich přání.
    V celku mohu souhlasit s recenzí pana Edlera. I my jsme čekali neuvěřitelně dlouho- asi hodinu- než nám byl donesen kýžený oběd. Pozitivně bych tak akorát hodnotila ceny podávaných jídel, které nejsou zase až moc přemrštěné.U pramene (Hradištko)

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00