Jak na věc


recept na domácí čabajské klobásy

Recept: Vepřová panenka po selsku

    Krůtí maso nakrájíme na kostky. Bílek rozšleháme a smícháme s vínem a škrobovou moučkou. V této směsi obalíme kostky masa a necháme je 1-2 h marinovat. Opláchnuté, očištěné papriky nakrájíme na proužky. V pánvi rozpálíme olej, vložíme maso, prudce opečeme, až maso zešedne a odložíme na teplé místo. Olej z pánve odlijeme, ponecháme 2 - 3 lžíce a vsypeme do něj proužky papriky, žampiony, prolisovaný česnek, cukr, koření a sojovou omáčku. Dusíme, až zelenina změkne. Pak zalijeme vínem a vývarem a ještě prohřejeme.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00