Jak na věc


pomalu pečená vepřová kýta v celku

mohou pouze přihlášení uživatelé.

    Bůček řádně osolte, lehce opepřete a posypte kmínem. Potřete ho česnekem a položte do pekáčku na pokrájenou cibuli. Přiklopte a nechte při pokojové teplotě asi 30 minut rozležet.¨2
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Troubu předehřejte na 120 °C a vložte do ní pekáč s bůčkem. Pečte ho doměkka asi 4 hodiny; maso není třeba podlévat, jen ho 2x během pečení otočte, aby bylo zlaté ze všech stran. Jakmile vidličkou snadno oddělíte jednotlivá svalová vlákna, která se na jazyku přímo rozplývají, máte hotovo.4
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Poklice skleněná závěsná – O 20 cm – Premium - Fissler

    Maso vyjměte na prkénko a pekáč postavte na sporák. Šťávu zaprašte moukou, rozmíchejte a zalijte 400 ml vody. Dobře rozšlehejte a odškrábejte z pekáče všechny chutné připečeniny. Provařte 10 minut, případně ještě zřeďte vodou nebo osolte. Rozkrájený bůček podávejte přelitý šťávou, s dušeným zelím a šiškami opečenými na sádle dozlatova.NĚCO NAVÍC Domácí bramborové šišky připravíte snadno sami. Uvařte 900 g oloupaných moučných brambor doměkka. Slijte je a horké prolisujte sítem či lisem a ihned je smíchejte se 120 g polohrubé mouky a 120 g krupice. Pak přidejte 40 g másla, 2 lžičky soli a 2 vejce. Těsto důkladně a rychle, aby nezřídlo, zpracujte a uválejte šišky o průměru necelých 2 cm a délce asi 5 cm. Hned pomalu vařte ve vroucí osolené vodě asi 5–8 minut. Hotové vyjměte a nechte zakryté utěrkou vychladnout.
    Mezitím připravte zelí. Opečte na tuku cibuli dosklovita; trvá to asi 4 minuty. Přidejte zelí, podlijte 400 ml vody, osolte, oslaďte a přiklopené duste 40 minut doměkka; voda by se během toho měla téměř vydusit.3

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00