Jak na věc


polreich kuřecí roláda

Search Results for kureci rolada polreich

    Byli jsme v restauraci loni a doslova unešeni jak kvalitou jídla tak obsluhy, ale po letošní zkušenosti musím bohužel konstatovat, že se jim nepodařilo udržet vysoký standard a souhlasím, že se ze šumavské hospůdky stala čistá komerce.
    Na všech místech, kde se o téhle restauraci píše, je jasně napsáno, že psi dovnitř nesmějí. Je to pravidlo, které vytvořil majitel a má na něj právo. Můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co můžete dělat. Jo, a taky tam nechodit, což děláte. Čokla s sebou si vezme pouze ignorant a nic lepšího než vyhození si nezaslouží. Respektujte jeden druhého a vůbec respektujte pravidla a bude nám všem o dost lépe...


Recenze hostů restaurace Hospůdka U Štěpána

    Jasne ze nebude krachovat. A ani mu to nepreji. Je to tak provareny nekolika dily poradu ano sefe,ze se tam proste lidi budou chtit podivat co tam jeste nebyli, ale vrati se taky mnoho lidi co uz tam byli. Jedni proto jak rikas, ze se jim tam libi,druzi po delsim case ze zvedavosti jestli se tam neco zmenilo. I ja se tam treba za rok za dva zastavim az budu projizdet abych videl jak pokracuje. Jsem z prahy,miluju sumavu a tento typ predrazenych nobl resturaci vidim vsude v praze mraky, rika se jim restaurace pro cizince, tak mi to tam na ty vesnici na sumave nesedi. Nepopiratelnym faktem ale je ze kdyz tyhle penize zaplatis za jidlo v centru prahy kde plati nehorazne najemne,a to se nebavime o tisicovce ani dvou ani tri .....za den dostanes nesrovnatelne, a to velmi vyrazne vetsi porci. A cesta kterou se vydal se mi tedy nelibi.le je to ale jeho vec. Muze si to dovolit tak proc ne.
    Ani ne Pepo, máme to tam prostě rádi, bydlím . Já vím, že se to u nás nenosí o něčem mluvit hezky. Celkově se celé Sušicko (nejen) gastronomicky zvedlo a on na tom má velký podíl. Zajímavé je, jak ho ti místní nenávidí, ze všech stran to slyším. Je to takový český folklór. Naštěstí si nabíhají stovky lidí měsíčně a sem píše jen zlomek. Prostě tam nechoď, oni o tebe stejně nestojí. My přijdeme zas.
    Návštěva 5/8/2013, byli jsme zde po 2 letech, při 1. návštěvě jsem dostala šlachovitý steak, přítel byl spokojen, nyní při 2. návštěvě jsem si objednala žebra - nejhorší žebra co jsem jedla, vysušený kus masa, jako kámen, tymián to nevidělo, přítel byl opět spokojen. V tento den tam bylo večer 6 lidí na obsluhu a restaurace nebyla plná + kuchaři ...za sebe říkám UŽ NIKDY VÍCE!


Plněná roláda z kuřecích prsou s máslovo-citronovou omáčkou

    Odpovím i tobě Jaromíre. Mám hodně daleko do těch, co popisuješ, moc nesoudím a moc si nemyslím, že bych něco dokázal. Jen jsem háklivý na nenávistné projevy, zejména k práci lidí, kterých si pro ni a pro jejich srdce vážím. Stejné projevy, jaké vyvraždily nebo vyhnaly ty lidi z české části Šumavy, kteří tady století žili a uměli přežít a jejichž potomci tě teď možná obsluhují na Hochfichtu. Je to tady takové složité, ale my to zvládneme. Tak už se mými názory netrap, jsem tu zase na dlouhou dobu naposledy.
     Boli sme u Štepana 25.6.13. Boli sme maximalne spokojny steak, lička na vine boli nebičko v papulke, personal velmi ochotný. Myslim si ze spokojnych je nas viac akurat sem nepiseme a vsak na zaklade negativnych ohlasov reagujem a kazdy si musi urobit obraz sam, lebo 1000 ludi 1000 chuti. Svedči o tom aj plna reštauracia. ODPORÚČAME
    to Bohumír.... jestli si myslíte, že tady kydám, zvědněte svůj velkoměšťácký zadek a vypravte se do te restaurace. A dejte si steak z pupku za 500kc, potom sem mužete napsat své dojmy. Třeba jim to tam nakydáte na hlavu. Moje velká chyba, že jsem to neudělal.


Kuřecí roláda se zeleninou z parního hrnce

    Jídlo i obsluha - KATASTROFA! Děti dostaly naprosto KRVAVÉ ŘÍZKY, za což se obsluha sice omluvila, ale kompenzace žádná. Na jídlo jsme čekali cca 30 minut, bohužel zhruba stejnou dobu jsme čekali i na placení (i přes trojí upozornění obsluhy). Interiér hezký, nicméně na letní terase musíte od jídla permanentně odhánět vosy a mouchy. Ceny vyšší než v Imperiálu, nicméně mě zaráží to, že pokud si restaurace zakládá na steacích, měl by kuchař být schopen přesně poznat, jak je maso uvnitř propečené. Ony krvavé řízky mě přesvědčily o tom, že o stupni propečení nemá kuchař ponětí. Byli jsme velmi zklamáni a bohužel musím konstatovat, že NAPROSTO NEDOPORUČUJI!!!
    Od začátku pouze zklamání. Je vidět, že pan majitel získal díky TV popularitu a teď ji využívá bez ohledu na spokojeného hosta. Nabídka jídel doslova ubohá, 200g steak si můžu dát v rychlém občerstvení a ne za 495,-- Kč! Ve větším městě, kde je konkurence by se neuživil. Od restaurace odjíždělo Nowaco. Že by steaky byli z igelitu a ne z kraviček pasoucích se na šumavských loukách? Nedoporučuji. Škoda času. Za tyto peníze bych očekával opravdu gastronomický koncert. Toto byl šumavský pohřeb.
    DOMÁCÍ CHEESEBURGER z hovězího masa se zeleným pepřem, farmářským kravským sýrem, listovým salátkem a křupavou slaninkou, brambůrky restované na másle s červenou cibulkou -5+−
    Dobrý den,chtěl bych přidat rezenzi.Včera jsme byli s manželkou na obědě u štěpana.A hodnocení je takovéobsluha výborna jidlo takový střed,ale cena jídla něco hrozného moc vysoká.


VIDEORECEPT: Kuřecí stir-fry s wok zeleninou

    Musím z větší části souhlasit s Lukášem.I já byl velkým příznivcem a propagátorem Hospůdky u Štěpána a pravidelně od r. 2009 jezdil s partou přátel na večeři a návštěva u Štěpána - to byl pro nás zážitek.Píši BYL.Mnohé se změnilo a jídla,která tuto hospůdku zpropagovala,jako rumsteak s fazolkami,rumsteak s cibulovou krustou,jehněčí kolínka,pečený pstruh,steak z krkovice,steak z pupku a další už zde nenajdete.Dnes je tato hospůdka někde jinde,kromě pár burgerů za 200,- nebo steaků od 335,- si nemáte téměř co objednat.To je možná i důvod,proč nemají jídelní lístek na netu.Odůvodnění,že každé 3 měsíce obměňují jídelní lístek moc neobstojí,v době PC a netu není problém změnit údaje ze dne na den.V půlce února jsme opětovně navštívili hospůdku u Štěpána a čekalo nás rozčarování a možná i trochu zklamání.Brutálně seškrtaný výběr,když jsem ochutnal od manželky burger,tak žádný gastronomický zázrak se nekonal,(zřejmě kuchař neměl svůj den),rozkousával jsem nějakou tvrzenou hmotu absolutně bez
    Mluvíme asi každý o jiné restauraci, Pepiku, asi jsem moc nenáročný. To bude tím pobytem v tom hnoji. Loučím se a už nikdy se sem ani nepodívám, pomazávejte se tady s těmi fekáliemi sami. Grüss Gott.
    A ještě jednou sem napíšu, slibuju, že už je to naposledy. Předevčírem jsme to zkusili znovu, bez rezervace, jen protože mi to nedalo, jestli to nebyla náhoda. Všechno bylo naprosto bez obtíží, obsluha super, jídlo bez vady. Předkrm, dvě polévky, steak, guláš, štrůdl, pět úžasných limonád za 1.000,- Kč. I majitele, co už tam údajně vůbec nechodí jsem viděl na place. Nechápu ty negativní recence a začínám si myslet svoje. A přijdeme znovu a rádi.
    Sledoval jsem v týdnu pořad Už dost šéfa a plánoval jsem návštěvu tohoto podniku. Po přečtení recenzí už neplámuju...Škoda...Dokonce bych si troufl odhadnout, kteří recenzenti jsou zaměstnanci hospůdky U Štěpána...


Babka kořenářka – Recepty, články a rady

    Opravdu poprve a hlavne naposled. Jeli jsme se ke Stepanovi podivat kvuli reklamne Ano Sefe, obsluha naprosto arogantni kdyz uz se vas uraci vubec obslouzit. Jidlo nestoji za nic a je hodne predrazene. Tesili sme se na zebra a museli sme je vratit protoze to co sme dostali byl kousek masa s blanou, zebra to teda urcite nebyla. Dali sme si rump stejk, stejk ze svickove, hamburger a zadni stejk. V hamburgeru byl jakysi malinky karbanatek a nejvyraznejsi bylo celkove rajce. Stejky za skoro 500 korun staly vsechny za prd, bez chuti a s flaxou a opravdu mlinkaty. Chut jidel celkove zadna. Takze U Stepana urcite nejist.
    Restauraci jsem navštívila tento týden.. Jídlo bylo vynikající a i přesto, že jsem jedno vrátili, protože bylo studené, hned nám bylo bez jakýchkoliv problémů nebo řečí vyměněno.. Jídlo je možná malinko dražší, ale s tím se snad v restauraci toho druhu dá počítat. Pití podle mě nemůže být považováno za drahé (dvojku vína za 35,- už člověk málo kde v restauraci dostane). Prostředí je moc hezké a obsluha byla profesionální, ochotná, ke všemu jsme dostali spoustu informací. Věřím, že každý tak spokojený být nemusí, každý má jiný styl, vkus i chuť. Nepřijde mi ale fér tady takhle jakoukoliv restauraci hanit.. Každý ať vyzkouší a udělá si názor sám. Návštěvu vřele DOPORUČUJI..


Kuřecí prsa s kostí? Z těch uděláte skvělý rychlý oběd i domácí vývar

    Nevím,jak dnes, ale po odvysíláni pořadu, kde dostali tři hvězdy, jsme si tam zajeli z Prahy. Rezervaci jsme dostali až za 3 týdny po zavolání. A na místě nastalo velké zklamání. Z obsluhy, ale i z jídla. Objednali jsme si slavný pupek a na stůl jsme dostali malé, vysušené kolečko tuhého masa, steak docela ušel, polévka už nebyla a dezert příšerný. Tak nevím, ale podle nás to nebylo ani omylem ani na tu jednu hvězdu. Zbytečně vyhozené peníze za benzín.
    Restauraci U Štěpána jsem navštívila již podruhé po roce a půl...Poprvé naprostá spokojenost. Teď? Porce menší a ceny vyšší. Po snědění hovězího líčka se zauzenou kaší a vypití 0,5 l piva bych čekala zasycení jako v jiné restauraci nebo jako při 1. návštěvě (stejk, domácí pečivo, 0,5l piva). Číšník nejdříve zkasíroval a až pak se zeptal, zda bylo vše vpořádku? Na vlas či chlup, který jsem na talíři našla, jsem sice upozornila, ale už jsem neměla chuť věc dále řešit vzhledem k jeho přístupu..., protože už jsem věděla, že jsem tam naposledy....A to jsem panu Štěpánovi a jeho ženě, které znám z televize, opravdu fandila.


Smažené kuřecí nugetky v pivním těstíčku

    Michal: vyndejte si hlavu z prdele. Kemp ocení mraky turistů a návštěvníků včetně nás, je upravený a zapadá do prostředí. Venkovní posezení je na trávě, když je mokro tak se venku jistě nesedí. Je vidět že o kšeftu víte velký ho*no, voda se platí téměř všude ( někdo jí musí naservírovat, jen češi to pořád nechápou ). Žebra jsme měli také a rozhodně je gramáž braná bez kosti. Zajděte si do hospůdky která má stejné zaměření a srovnejte si ceny. Zřejmě chodíte do 4ky na párek, tak v tom zvesela pokračujte a příště se zkuste trochu zamyslet než ty žvásty pustíte ven. My jednoznačně doporučujeme!
    Bože můj, jsme mistři světa v kydání hnoje na cizí práci. Když ono to uznání a pochvala cizího tolik bolí, zvláště, když je veřejná a je pro Čecha tak nepřirozená. Jsme takoví světáci zkušení, že svoje negativní názory musíme každému sdělovat i když máme v hlavě řezanku...Naštěstí nás spokojených je drtivá většina, nepíšeme sem a chodíme pravidelně, takže ať se snažíte, jak se snažíte, pan Ruda to přežije a jsme moc rádi, že ho máme. A provozovatelé tohoto pozitinvího webu, můžete to zase smazat, chápu, že se Vám to sem moc nehodí...
    Jedná se naprosto špičkovou restauraci, jídlo 100%, pití 100%, obsluha na 1, prostředí nádherné. Bez předchozí rezervace nejezdit, vše na rezervace. Doporučuji všem gurmánům a pan Polreich sem může posílat své kuchaře do učení, protože to co předvádí v jeho restauracích v Praze se nedá srovnat.
    Pavel: to co píšete může napsat jen buran, který nebyl dál než za humny. Do každého luxusního podniku a hotelu smí pes, jen do některých knajp má zákaz vstupu.


Kuřecí prsa povařte ve vývaru, k tomu bramborový salát, radí Pohlreich

    Petře, je vidět, co jsi za klasického KŘUPana, porce nedojídám atd. Nejlepší, by asi pro tebe bylo, dát si smažák a kopec hranolek za 80 ,-. To je možné, ale ne v restauracích, kde se pracuje s čerstvými a kvalitními surovinami . Není to o Pohlraichovi, je to o zákaznících a takový, jako jsi ty gastro pouze kazí. Jdi se raději příště najíst do Vaší obecní hospody Pod Lípou a užij si VELKOU porci přepálených řízečků a oblohy z červené řepy. KŘUP.
    Jedním slovem, obrovské zklamání. Hovězí stejk byl jak tvrdá žvýkačka, po upozornění číšníka na nekvalitní maso jen úšklebek a poznámka máte smůlu Polrajchu kam jsi dal oči.


Roláda z mletého masa s hermelínem

    Každý rok jezdíme na dovolenou na Šumavu a už třikrát jsme navštívili Hospůdku U Štěpána . Pokaždé jsme byli spokojeni. Šok nastal 30. 12. loňského roku, kdy jsme se po velkém těšení opět navštívili Vaší hospůdku, objednali nejdražší steak ze svíčkové. Po hodině a čtvrt jsme se dočkali - ale velké rozčarování už z porce - minicihlička brambor, 3 průhledné plátečky mrkve a steak? Studený, tvrdý a bez chuti snad i neosolený a hlavně tvrdý špalíčíček masa. Za dva jsme zaplatili 1.200,- Kč, s tím se počítá, ale musí to být za co. K této recenzi nás přiměla předešlá, se kterou naprosto souhlasíme a věřte, že tato návštěva určitě byla poslední. Mrzelo nás to, oba majitelé chodili po hospůdce a v kuchyni byl při tom páchán takový zločin. Škoda, že jsme jídlo nevrátili. Opravdu to bylo k neukousnutí, studené a o množství nemluvě. Co se s Vámi stalo? Na to, jak jsme byli spokojeni se nás nikdo nezeptal, nevím, jestli proto, že by si byli vědomi co se tu odehrává? Naše chyba, ale velká škoda, že
    Stejně jedovatě se dá odpovědět i na tohle. V devět hodin večer a bez rezervace se do hospody na jídlo neleze, alespoň já bych si to nikdy nedovolil. Zvlášť potom sem. Téměř všechno je snězeno, všichni utahaní. A jestli u Štěpána čekáte svíčkovou se šesti za šedesát, patříte do psychiatrické léčebny...


Kuřecí kůže jsou delikatesa. Ale musí se umět připravit, říká šéfkuchař

    Dnes jsme poprvé navštívili tuto restauraci a byli jsme velmi spokojeni. Ceny jsou poměrně vysoké, ale na druhou stranu zkuste přemýšlet,kolik práce stojí za každým jídlem na Vašem talíři.. Mnoho lidí si neuvědomuje, že je nějak potřeba zaplatit také personál, jehož (a zde musím zdůraznit) LEGÁLNÍ zaměstnávání opravdu neni zadarmo. Všichni si pořád představují, že budou dostávat půl kila bio hovězího s omáčkou, co poteče ven z talíře a šesti knedlíky a bude to stát stovku i s plnou miskou polévky. A když se pak dozví, že tam lidi makají na černo, začnou řvát o vykořisťování. Co se týče psů, je to výhradně právo majitele rozhodnout, jestli tam mohou či ne, a to říkám jako majitelka dvou velkých psů. Z vlastní zkušenosti bych sem mohla vypsat pět stran historek o aroganci a debilitě restauračních hostů. Oni teď lidi po velkym gastro boomu v Čechách mají pocit, že restaurační zařízení jsou jakési provozy, jejichž chod určují oni, hosté. Absolutním nerespektováním otevírací a zavírací doby
    Hezky Kačenko, začínají vyhrávat normální lidé, nebude to s tou naší zemí zas tak špatné. Čtenáři Blesku a Aha a diváci Novy do téhle restaurace prostě nepatří. Těm doporučím Láďu Hrušku a jeho pečenou botu, pochutnají si stejně a nebudou takoví rozzlobení...
    Zklamání..obsluha namyšlená..příloha jako pro vrabce..šípkovou omáčku jsem už zažil mnohem lepší a koprovku co měla manželka bych raději nekomentoval a vzhledem k tomu že je vegetariánka ji chtěla bez masa..to už byl problém a navíc nám ji naúčtovali za plnou cenu..když jsem na to upozornil reakce negativní..ani vás nenechají připojit se na internet..a moučník mi přinesli ohřátý z mikrovlnky..hrajou si tam na něco na co bohužel nemají..škoda že jsme to tam nezažili dřív..jestli chcete super steak bežte do Petrovic k Luhanům..lepší jsem nikdy a nikde nezažil..paní to má opravdu vychytaný a hlavně za mnohem rozumnější cenu..Radek


Kuřecí soté aneb kuřecí nudličky se smetanou

    Poprvé když jsme byli u Štěpána to bylo super,podruhé to ušlo ale teď už sem si řekla že mi za to ta cesta už nestojí,jídlo mi přišlo bez chuti,čim dál menší a dražší porce např.fondán když jsem ho měla prvně bochánek plný čokolády,skořicová a vanilková zmrzlina a politý malinovou omáčkou,no a teď bochánek ještě menší a u toho pidi zrmzlina s trochou omáčky za stejnou cenu a jako voda z kohoutku za 35 kč džbán je fakt mazec,asi jim to do hlavy začíná hodně stoupat....u Klatov je lepší hospůdka na maso a steaky a rozhodně levnější
    Jsem překvapen, kolik gurmánů tady píše...Zvláštní, že nadávají snad úplně na všechno. To nebude špatnou restaurací, ale problém bude v hostech....Já byl spokojený a určitě se vrátím.
    Na víkend jsme si udělali s manželem výlet na šumavu a samozřejmě navštívili hospůdku u Štěpána. Jídlo a servis výborný. Nemůžeme si na nic stěžovat. Je pravda, že kdo nemusí tolik maso, tak si tam nevybere. Zařadila bych, alespoň jedno vegetariánské jídlo a rybu. Ale jinak opravdu skvělý!


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00