Jak na věc


polreich kuřecí roláda

Search Results for kureci rolada polreich

    Pro Alenu R. - pokud je někdo tak omezený, že nechápe, že přítomnost jakéhokoli zvířete může ostatní hosty obtěžovat, nechť se stravuje doma. Těch vašich mnoho restaurací a zvlášť hotelů bych chtěl vidět, zřejmě samé slušné podniky, když jste na takové, mimochodem zcela běžné, omezení nenarazila. Jak byste reagovala, kdybych si vedle vás ke stolu sedl s košíčkem, ve kterém bych si nesl docela malou krajtu, ropuchu, tarantuli, krysu...? Zvíře ke stolu nepatří a vytáčí mě, že si toto militantní čoklofilové vynucují a ještě se tváří uraženě, že někdo nemá u stolu chuť sledovat jejich blechatou a slintající obludu, jak si čistí přirození.
    musím ač nerada přidat ŠPATNÝ!!!moc špatný,maso nejde ukrojit natož pozřít....čekací doba katastrofální,ale na co proboha?na flákotu která není kvalitně připravena,ceny jako u polreicha ale štěpán mu nesahá ani po kotníky....doporučuji chlapče více se věnovat restauraci,kterou ti proslavil takový odborník jako je zdenda...
    11.5.2014 Škoda , krásné prostředí a viditelná velká snaha majitelů . Ale !!! Z jídelního lístku měli pouze polovinu věcí, podivná byla nabídka umístění stolu k sezení obsluhou , ačkoliv byla hospoda prázdná a nikdo další již celý večer nepřišel . A to , že jsme jako žebra dostali maso bez kosti plné blan ( pupek ) ani nezmiňuji . Dle školené obsluhy bylo vše v naprostém pořádku . Možné to je , my už se sem ale nevrátíme .


Kuřecí prsa s kostí? Z těch uděláte skvělý rychlý oběd i domácí vývar

    Jasně baza, moje vyjadřovací schopnosti jsou na úrovni šestiletého dítěte, zato ti pode mnou jsou hotoví Hemingwayové. Rezervace jsou poměrně průzračné, každý má rád jasno, kolik práce ho čeká, tobě by se taky nelíbilo, kdybys ve své smyslupné práci, která tě naplňuje a vůbec z ní nejsi frustrovaný, musel dělat víc než čekáš. Reklamu nedělám, jen se je snažím bránit. Mám je rád, rád tam chodím a chodit budu. A je nás tolik, že v dohledné době určitě nikdo krachovat nebude.
    Tak bohužel musím potvrdit, že máme po sobotní návštěvě stejnou zkušenost. Vstup s hafanem nám neumožnili, ač před časem (2-3 roky) jsme tam s ním byli, dokonce tam bylo více psů. No už málokdy se setkáte s tím, že někdo psa nepustí. Spíš na Vás koukají jak na blba, když se ptáte, jestli můžete se psem. No a krátké postřehy: Hospůdka to už dávno není. Je to jakýsi naškrobený podnik (na vsi), který ztratil svého ducha. Zkrátka si hrají na něco.... Lépe se navrátit ke starým časům. Tak uvidíme.


Kuřecí kůže jsou delikatesa. Ale musí se umět připravit, říká šéfkuchař

    Jasne ze nebude krachovat. A ani mu to nepreji. Je to tak provareny nekolika dily poradu ano sefe,ze se tam proste lidi budou chtit podivat co tam jeste nebyli, ale vrati se taky mnoho lidi co uz tam byli. Jedni proto jak rikas, ze se jim tam libi,druzi po delsim case ze zvedavosti jestli se tam neco zmenilo. I ja se tam treba za rok za dva zastavim az budu projizdet abych videl jak pokracuje. Jsem z prahy,miluju sumavu a tento typ predrazenych nobl resturaci vidim vsude v praze mraky, rika se jim restaurace pro cizince, tak mi to tam na ty vesnici na sumave nesedi. Nepopiratelnym faktem ale je ze kdyz tyhle penize zaplatis za jidlo v centru prahy kde plati nehorazne najemne,a to se nebavime o tisicovce ani dvou ani tri .....za den dostanes nesrovnatelne, a to velmi vyrazne vetsi porci. A cesta kterou se vydal se mi tedy nelibi.le je to ale jeho vec. Muze si to dovolit tak proc ne.
    Naše návštěva číslo dvacet jedna, MDŽ. Stále krásné stylové prostředí, jídlo i pití bez chyby, měli jsme hovězí i alternativní nehovězí pokrmy, obsluha bez chyby, zážitek jako vždycky potencovaný krásným počasím. Od jedenácti do tří narváno, jde to prý moc dobře. Chtěl bych znát alespoň základní povahové rysy člověka, který tohle zařízení dokáže poplivat. Závist, české zmrdství, příliš velké očekávání??? Musí být zážitek s Vámi žít, gurmáni pepíci, karlové, petrové, radky a podobní.


Babka kořenářka – Recepty, články a rady

    To Za co jsme dnes utratili 900,- Kč se NEDALO zrat...Já dostal steak v barve mrtvoly...Gramaz byla narozdíl od informace z JL asi poloviční...Přítelkyně na tom byla ještě hůř protože rádoby specialita Lička s kaši byla ukrutna tragedie...Bohužel jsme propasli dobu kdy bylo o co stát...Jsem spis gurman nez snob takže jdu za jídlem bez ohledu na cenu či prostředí a tady to je dnes především místo kam si zájede Pepík z Praglu protože je to mediálně zname,ceny jsou premrstene(s přihlédnutím k té gastronomické (ne)kvalitě)a v Praze pak muže machrovat jak si vyrazil do přírody,skvěle se nazral a DOKONCE videl živou krávu a bucela...Tuto restauraci rozhodne nedoporučuji...
    Dělám v pohostinství od roku 1968. Vyučen kuchař, Interhotely Karlovy Vary, hotelová škola Mariánské Lázně. Pohostinství je o službě. U Štěpána slovo sloužit je možno mezi zaměstnanci a majtielem. Hostům neslouží, průměrná kvalita jídla a sprosté oblvování hosta. Rozumný nevstoupí 2x do špatné řeky. Po mé návštěvě nedoporučuji tuto tzv. steak restauraci.
    s Kamilem souhlas, protože to cele vystihl. A k tem stejkum, Kamile, obavam se ze pro opravdovy stejk by mel cllovek cestovat o mnoho hodin dele a letadlem... Stejk jak ma byt jsem poprve ochutnala v USA a nasledne ceske a evropske pokusy pokazde skoncily fiaskem proto uz se o to na starem kontinentu nepokousim - skoda penez i zubu, osobne myslim ze je to kvalitou masa, se kterou zadny stepan ani jiny mistr z prumerneho hoveziho nic nenadela, kdyz mas maso staci uz jen slusna panev a olej , vysledek se da velmi tezko zkazit.


Roláda z mletého masa s hermelínem

    Mám jen podezření, jestli za tím vším není frustrace z toho, že na to nemám. Je to jako v té bajce o lišce a hroznech. A ohledně těch recenzí, je to jediná příležitost, jak ze sebe vydat to nejhorší a nejpalčivější, co ve mně je, zcela beztrestně. Kdybych to měl ukázat veřejně, propadl bych se hanbou. Tak sedíme doma u počítače a skrz krví zalité oči píšeme sr.čky a hojíme si svoje bolístky. Já jsem se bohužel nechal strhnout a jsem tady mezi Vámi, elitou národa.
    Super hospůdka, luxusní jídlo. Lepší gurmánský zážitek jsem neměl zatím nikde po světě...a že jsem toho pracovně projel dost. Prostě ....čím více takových restaurací u nás bude, tím lépe. Např. v Plzni se do restaurace jít nedá....protože lepší blaf by uvařila i moje 5ti letá dcera.


Kuřecí roláda se zeleninou z parního hrnce

    Jelikož můj stále básnil o Štěpánovi ze Šumavy, byly mi doma přehrávány všechny návštěvy Pohlerika. Dokonce jsem u nich brečela spolu se Zdeničkou. Tak jsem na Silvestra 2015 objednala stůl, abych mu udělala radost. Jeli jsme 180 km za vidinou výborného steaku a porce žeber, na kterém si pochutnával Zdeněk v jednom ze svých pořadů. To, co jsme ale zažili, byl absolutní šok. Oba jsme si dali paštiku za 130,-Kč porcička, tuhá - chuť o ničem, ale chleba k ní, tak ten byl dobrý. Bála jsem se paštičku dojíst, abych dokázala do sebe nasoukat tu porci masa :-). Dala jsem si steak z roštěné. Bože, to se nedalo rozkousat. Porcička naštěstí jako pro vrabečka, takže jsem nemusela žvýkat dlouho. Můj měl kousíček vařeného hovězího a ještě nadával, že to smrdí po rybě, ale mohl být rád, protože to alespoň dokázal rozkousat, bylo předvařené. Dcera měla dětskou porci, telecí steak a bramborovou kaší. Stejná žvýkačka jako ta má porce, takže do sebe třemi hmaty seškrábla bramborovou kaši a já už se smíc


Plněná roláda z kuřecích prsou s máslovo-citronovou omáčkou

    Normálně to nedělám, ale když vidím, co sem lidi píšou a jak to píšou, udělám výjimku. Pořad v televizi jsem bral také spíš jen jako reklamu, ale ten kontrast v hodnocení obou stran je takový, že jsme to museli zkusit znovu, naposledy jsme zde byli vloni v létě a bylo to úžasné, jediná kaňka bylo vystoupení pražské rodinky v čele s dominantní afektovanou hysterickou inženýrkou týkající se zlobení našich a jejich dětí. Jsem místní, mám to z Velhartic sotva deset kilometrů a dobrých restaurací na sušicku by člověk napočetl na prstech jedné ruky. Takže: máme spoustu dětí, větších i malých - nebyl žádný problém ani s objednáním, ani s ničím jiným, uvnitř seděla asi polovina MÍSTNÍCH lidí. Obsluha v pohodě, zkoušeli jsme oba číšníky. Polévka naprosto v pořádku - ovarová, dokonalá, chleba domácí, paštika dokonalá. dětská jídla v pohodě, králík dobrý, žebra výborná,dezerty byly bez chyby. Snědli jsme více než polovinu jídelního lístku a jídla snědla celá i naše děťátka, která opravdu hned tak
    Navštívil jsem restauraci u Štěpána a bohužel musím říci, že jsem byl zklamán. Restaurace spíše těží ze své popularity z TV, ale návštěvá Vám otevře oči. Za jídlo si klidně připlatím, ale jídelní lístek a ceny jsou dost mimo. Personálu na place opravdu hodně, ale působí spíše jako podomní prodavačí, kteří by snad prodali i svou vlastní babičku. Jídlo mělo svůj sex appeal jak rád říká pan šéf z TV,ale to bylo v podstatě všechno. Doporučuji navštívit pouze jako návod na pohádku jak chudý Honza ke království přišel..:).
    Jedná se naprosto špičkovou restauraci, jídlo 100%, pití 100%, obsluha na 1, prostředí nádherné. Bez předchozí rezervace nejezdit, vše na rezervace. Doporučuji všem gurmánům a pan Polreich sem může posílat své kuchaře do učení, protože to co předvádí v jeho restauracích v Praze se nedá srovnat.


VIDEORECEPT: Kuřecí stir-fry s wok zeleninou

    V červnu jsme tam jeli plní očekávání. Bohužel následovalo veliké zklamání. Maso se nedalo sníst. Od restaurace kde se musí člověk objednat dlouhou dobu předem bych čekal mnohem lepší pochutnání. Z 15 lidí co nás tam jelo nebyl spokojen snad nikdo. Moc rád bych doporučil,ale bohužel nemůžu.
    jednou Vám napíšu, kdo ten Karel je, musím najít odvahu, když jsem naposledy napsal jméno, poplivali jste mne taky. Nejsem ani majitel, ani provozovatel ani žádný zaměstnanec, dokonce pana Rudu ani moc neznám. Ale chtěl bych být stejně výjimečný, jako je tahle hospůdka. Je to totiž něco úplně jiného, jiný svět a moc jim to přeju. Viděli jste novou kuchyni? Viděli jste, kolik je tam lidí? Byl jsem tam minulý týden a s předkrmem, polévkou, hlavním jídlem a dezrtem 1500,-. Všechno parádní, akorát umřelo ten víkend hodně telátek... Možná by neškodilo, kdyby umřela nějaká ta telátka tady pode mnou...žilo by se nám na Šumavě líp...


Kuřecí soté aneb kuřecí nudličky se smetanou

    U Štěpána jsem byl s přítelkyní dvakrát.Poprvé jsme byli oba jak v říši divů.Vše bylo dokonalé.Jídlo famózní obsluha příjemná tataráček byl jemný jak pohlazení a steaky ještě teď se mi zbíhají sliny ale pak při další návštěvě?Hrůza.Už minule bylo jídlo předražené ale odpovídalo kvalitou nyní bylo ještě dražší a ani už za to nestálo.Znovu už se nevrátíme.Je to škoda.Možná by se měl pan Štěpán zamyslet jak to bylo dřív a jak je to teď.
    Restauraci U Štěpána jsem navštívila již podruhé po roce a půl...Poprvé naprostá spokojenost. Teď? Porce menší a ceny vyšší. Po snědění hovězího líčka se zauzenou kaší a vypití 0,5 l piva bych čekala zasycení jako v jiné restauraci nebo jako při 1. návštěvě (stejk, domácí pečivo, 0,5l piva). Číšník nejdříve zkasíroval a až pak se zeptal, zda bylo vše vpořádku? Na vlas či chlup, který jsem na talíři našla, jsem sice upozornila, ale už jsem neměla chuť věc dále řešit vzhledem k jeho přístupu..., protože už jsem věděla, že jsem tam naposledy....A to jsem panu Štěpánovi a jeho ženě, které znám z televize, opravdu fandila.


Recenze hostů restaurace Hospůdka U Štěpána

    Ahoj, všechny Vás zdravím. Píšu bohužel hodně velké zklamání z restaurace u Štěpána. Jídlo bylo sice dobré, ale neskutečně předražené a velikost porce přímo směšná. Za ty peníze to byla normální ostuda. Můžu říct, že ani děti se z té porce nenajedli. Tak si o tom udělejte svůj obrázek a já tuto restauraci jednoznačně nedoporučuji a už bych tam nikdy nejel a nikoho tam neposílám. Hodně nás to všechny zklamalo.
    Stando, nezkousej, posetri penize. Je to past na snoby, kteri se tam jezdi v lete predvadet luxusnim farem i s pejskem. Pozitivni prispevky tady pisou prave oni nebo provozovatel.Pokud jde o konkurencni boj - mas 100% pravdu - Na Sumave neni konkurence, tamni sluzby zvlast gastronomie jsou otresne a vis proc? Kdo solidni by jim tam za par supu varil a pracoval kdyz do Nemecka je to kousek a za hranicemi dostanou 5x vetsi plat???
    Restauraci jsme navštívili s manželem v červenci 2013. Prostředí moc hezké, obsluha skvělá, jídlo nás trošku zklamalo. Těšili jsme se na pořádnou flákotu - prostě jsme chtěli ochutnat skvělé maso bez zbytečných příkas. Rozhodně bylo jídlo dobré, ale na mě byly chutě až moc překombinované. Tatarák vynikající. Pochutnali jsme si, ale znovu bych tam už asi nejela.


Smažené kuřecí nugetky v pivním těstíčku

    Včera jsme restauraci navštívili a kromě vysokých cen nás zarazila kvalita jídla srovnatelná se závodní jídelnou (ovšem porce asi čtvrtinové). Maso tuhé, omáčka špatně ochucená, obsluha nepříjemná. Pokud máte v plánu jet například z Prahy - skočte si raději do fast-foodu - pochutnáte si více a vyjde vás to na zlomek ceny!
    Restauraci jsem navštívila tento týden.. Jídlo bylo vynikající a i přesto, že jsem jedno vrátili, protože bylo studené, hned nám bylo bez jakýchkoliv problémů nebo řečí vyměněno.. Jídlo je možná malinko dražší, ale s tím se snad v restauraci toho druhu dá počítat. Pití podle mě nemůže být považováno za drahé (dvojku vína za 35,- už člověk málo kde v restauraci dostane). Prostředí je moc hezké a obsluha byla profesionální, ochotná, ke všemu jsme dostali spoustu informací. Věřím, že každý tak spokojený být nemusí, každý má jiný styl, vkus i chuť. Nepřijde mi ale fér tady takhle jakoukoliv restauraci hanit.. Každý ať vyzkouší a udělá si názor sám. Návštěvu vřele DOPORUČUJI..


Kuřecí prsa povařte ve vývaru, k tomu bramborový salát, radí Pohlreich

    A ještě jednou sem napíšu, slibuju, že už je to naposledy. Předevčírem jsme to zkusili znovu, bez rezervace, jen protože mi to nedalo, jestli to nebyla náhoda. Všechno bylo naprosto bez obtíží, obsluha super, jídlo bez vady. Předkrm, dvě polévky, steak, guláš, štrůdl, pět úžasných limonád za 1.000,- Kč. I majitele, co už tam údajně vůbec nechodí jsem viděl na place. Nechápu ty negativní recence a začínám si myslet svoje. A přijdeme znovu a rádi.
    to Lukáš: ... v restauraci jsi nechtěl dělat humbuk a pak tu kydáš na internetu? :-) Co si takhle vytáhnout tu malomešťáckou hlavu ze zadku a řešit problém tam kde se odehrál? Hm? :-)
    Pavel: to co píšete může napsat jen buran, který nebyl dál než za humny. Do každého luxusního podniku a hotelu smí pes, jen do některých knajp má zákaz vstupu.
    Chtěli jsme navštívit mezi vánočními svátky vyhlášenou a věhlasnou hospůdku u Štěpána. Nesli jsme si košíčku malého psíka (malý boloňský psík) který s náma všude cestuje a takto jsme společně navštivili mnoho hospod, restaurací a hotelů. Nikde se nám nestalo, tak jako v této hospodě, že nám číšník zakázal vstup.Byli jsme tímto chováním dost zaskočeni a změnili jsme názor o majitelích.V tv se jevili jako milí a sympatičtí, ale pokud mohou vydat takový zákaz, nezaslouží si, abychom u nich utráceli peníze.


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00