Jak na věc


polreich kuřecí roláda

VIDEORECEPT: Kuřecí stir-fry s wok zeleninou

    Ani se těm negativním recenzím nedivím. Obsluha je opravdu skvělá, tam nemám ani jednu výtku. Ale jídlo, nevím, nevím. Měl jsem pošírované kačení stehno a byla to normální žvýkačka. Ta kachna byla jako z gumy, nedalo se to jíst. Přítelkyně si dala hovězí líčka na víně a málem se pozvracela. Ten zápach jsem cítil i já. Možná jsme chytili špatného kuchaře, takže zbytečně vyhozené peníze.
    Hezky Kačenko, začínají vyhrávat normální lidé, nebude to s tou naší zemí zas tak špatné. Čtenáři Blesku a Aha a diváci Novy do téhle restaurace prostě nepatří. Těm doporučím Láďu Hrušku a jeho pečenou botu, pochutnají si stejně a nebudou takoví rozzlobení...


Kuřecí roláda se zeleninou z parního hrnce

    U Štěpána sme boli s kamarátmi a bola som absolútne spokojná. Trošku mi prišla obsluha pomalá, ale nakoľko nás v hospode bolo veľa ľudí, tak sa to dá pochopiť. Myslím si, že Štěpán a jeho manželka vedú hospodu vynikajúco a naozaj sa snažia. Nakoľko žijem v Prahe pomerne dlhú dobu, tak som bola rada, že som konečne mohla ochutnať aj pravé mäso v hospode a nie tie lacné mrazené blbosti z dovozu. Tie ceny sú trošku vyššie, ale za kvalitu sa platí, takže proti tomu nič nemám. V Prahe navštevujem rôzne reštiky a vždy si pripadám ako Pohlreich, ktorý všetko hodnotí. Ak mám za niečo zaplatiť viac, tak si na tom chcem pochutnať. Nás v hospode u Štěpána bolo 10 ľudí, nikto z nás sa nesťažoval, všetko bolo ok a to sme si každý dali niečo iné, aby sme si vzájomne mohli ochutnať. Žiadne podrážky ani gumové mäso sme nezazamenali. A rozhodne si stojím za tým, že je to výborná reštika. Vždy lepšie ako predražené reštiky v Prahe, napr. posledne čaj s hubovým rizotom v Restaurace U Grafu na Ipáku- cena
    Včera jsme restauraci navštívili a kromě vysokých cen nás zarazila kvalita jídla srovnatelná se závodní jídelnou (ovšem porce asi čtvrtinové). Maso tuhé, omáčka špatně ochucená, obsluha nepříjemná. Pokud máte v plánu jet například z Prahy - skočte si raději do fast-foodu - pochutnáte si více a vyjde vás to na zlomek ceny!
    Ahoj, všechny Vás zdravím. Píšu bohužel hodně velké zklamání z restaurace u Štěpána. Jídlo bylo sice dobré, ale neskutečně předražené a velikost porce přímo směšná. Za ty peníze to byla normální ostuda. Můžu říct, že ani děti se z té porce nenajedli. Tak si o tom udělejte svůj obrázek a já tuto restauraci jednoznačně nedoporučuji a už bych tam nikdy nejel a nikoho tam neposílám. Hodně nás to všechny zklamalo.


Kuřecí kůže jsou delikatesa. Ale musí se umět připravit, říká šéfkuchař

    Návštěva 5/8/2013, byli jsme zde po 2 letech, při 1. návštěvě jsem dostala šlachovitý steak, přítel byl spokojen, nyní při 2. návštěvě jsem si objednala žebra - nejhorší žebra co jsem jedla, vysušený kus masa, jako kámen, tymián to nevidělo, přítel byl opět spokojen. V tento den tam bylo večer 6 lidí na obsluhu a restaurace nebyla plná + kuchaři ...za sebe říkám UŽ NIKDY VÍCE!
    Navonena bida + dobre fungujici reklama od anosefa. Proboha, opravdu si nekdo mysli ze sumavska restaurace a poctive jidlo je toto? Pri dnesnim poctu konzumentu ( snobske prazske rodinky s coklem ) stezi uverim ze to vari z vlastnich surovin, nowako tam musi byt obden! Jidlo prumerne cena vysoka stylove mimo misu - na sumavu se to nehodi, ale hodnotim kladne ten dojemny pribeh coby dokonaly reklamni trik


Plněná roláda z kuřecích prsou s máslovo-citronovou omáčkou

    V úterý 23.7.2013 jsme se vraceli z výletu s přítelkyní, kamarádem a jeho přítelkyní a měli jsme hlad. Jelikož kamarád s přítelkyní už U Štěpána byli (asi před rokem) a moc se jim líbilo a chutnalo řekli jsme si že to zkusíma a dáme si rychlý burger. Máme dve psy, takže po příjezdu se kamarád šel zeptat zda-li můžeme se psy k venkovnímu stolu, odpověď zněla že ano ale musíme si hned objednat a jen jedno jídlo, bylo 20:50, než jsme tam vyrazili zjistili jsme si že mají do 22:00. Byli jsme čtyři, číšník donesl 2 jídelní lístky se slovy ''to musí stačit'' a vyjmenoval asi 5 jídel z celého menu (bez burgeru na který jsme jeli), které nám byl ochoten nechat udělat a zdůraznil že do pul desáté musíme být pryč, už tam ve mě začínal vřít krev, objednali jsme si pití, než pití donesl, tak jsem konstatoval že tady jíst prostě nechci. Číšník donesl pití a zeptal se co tedy chceme, odpověděli jsme že je nebudeme obtěžovat, dopijeme a půjdeme. Pak ještě zdůraznil že teď se už ni
    to Bohumír.... jestli si myslíte, že tady kydám, zvědněte svůj velkoměšťácký zadek a vypravte se do te restaurace. A dejte si steak z pupku za 500kc, potom sem mužete napsat své dojmy. Třeba jim to tam nakydáte na hlavu. Moje velká chyba, že jsem to neudělal.
    Byli jsme jako rodina se dvěma dospělými syny na obědě, kluci byli spokojení ,sice měli po topinamburové polévce běhavku, ale byla prý dobrá, manžel ne , protože nemohl užvýkat maso a já jsem si objednala listový salát s dýní a kuřecím masem, no za 285 Kč jsem dostala směšnou porci( typický koncept pana Pohlreicha) , dýně byla jako bláto , jen maso bylo v pořádku.Takže docela zklamání po tom jaké jsme měli očekávání díky televizní propagaci.
    Stepánovi jsem fandila,navštívila jsem restauraci v srpnu 2014 nadělila jsem si návštěvu k šedesátinám,byla jsem spokojená.21.11. 2014 jedu opět ke Štěpánovi na degustační menu,podělím se posléze o zážitek,Jana


Babka kořenářka – Recepty, články a rady

    Pro Zdenku 4.2. - vyjeďte ven z vidlákova a poznáte, že v žádné světové luxusní nebo hotelové restauraci na hnusného čokla nenarazíte - příkladem uvedu podniky, které jsem osobně v loňském roce navštívil a které jsou tedy podle vás knajpy - všechny 3 restaurace v hotelu Burj al Arab, Dubaj, L'atelier Joëla Robuchona, Paříž, restaurace Savoy, Londýn, restaurace hotelu Nevsky, Petrohrad. Hnusnější špeluňky opravdu těžko pohledat. Buranům zdar! :-)
    Jasně, teď jsem to pochopil, takhle totiž žerou prasata. Vsadím se, že taky tak vypadáte, tehle způsob stravování k ničemu jinému vést nemůže.Večeře je na celý večer, tohle je totiž restaurace pro lidi, kteří si tam jdou posedět, popovídat a užít si, učí nás to už několik let a daří se jim to. V devět večer, vevnitř, když potřebují uklidit, na žádného prudiče náladu nemají. A vy prudič jste, to je poznat. Dvacet let v pohostinství - prostě mistr nade všechny. A pan Pohlreich Vám taky leží v žaludku, co?


Kuřecí prsa povařte ve vývaru, k tomu bramborový salát, radí Pohlreich

    Jídlo nemohu hodnotit, protože k němu ani nedošlo. Hospůdku jsme s přítelem chtěli navštívit již delší dobu. Na Valentýna se nám to zdálo jako nejlepší nápad. Rezervovali jsme si místa tři dny před. Jelikož máme jorkšíra ( 2 kg), psali jsme do hospody email, jestli je možnost dorazit i s ním. Žádná odpověď nepřišla, tak jsme na něj raději vzali tašku,a vyrazili jsme na oběd z Plzně. Když jsme přišli do hospody, nahlásili jsme velice příjemnému číšníkovi naši rezervaci. Číšník nejdříve zmateně hledal naši rezervaci v papírech, což se mu nepovedlo, pak nám řekl, že teda nějaké místo má. Poté se otočil k počítači, kde kliknu na rezervace a hned první byla ta naše. Po tomto dlouhém a trapném vystávání nám konečně oznámil, že tam pejsci nesmí. Tak jsme ukázali, že máme tašku na psa, a že ho tam dáme. On nás ovšem zarazil, že ani v tašce tam být nesmí a laskavě nám poradil, ať ho necháme v autě. Ještě jsme se zeptali, proč nám nikdo neodpověděl na mail, kde jsme se na pejska ptali a na to n
    V červnu jsme tam jeli plní očekávání. Bohužel následovalo veliké zklamání. Maso se nedalo sníst. Od restaurace kde se musí člověk objednat dlouhou dobu předem bych čekal mnohem lepší pochutnání. Z 15 lidí co nás tam jelo nebyl spokojen snad nikdo. Moc rád bych doporučil,ale bohužel nemůžu.
    Stejně jedovatě se dá odpovědět i na tohle. V devět hodin večer a bez rezervace se do hospody na jídlo neleze, alespoň já bych si to nikdy nedovolil. Zvlášť potom sem. Téměř všechno je snězeno, všichni utahaní. A jestli u Štěpána čekáte svíčkovou se šesti za šedesát, patříte do psychiatrické léčebny...


Recenze hostů restaurace Hospůdka U Štěpána

    Jako divadylka s rezervacema jsou fakt husty. Pritom tam bylo poloprazdno. A celou dobu co sme tam byli. A stejne pri odchodu neopomel znovu poznamenat at si misto priste radsi rezervujem. Tohle mi hlava proste nebere. Ceny obrovske,porce materska skolka. Mimochodem doporucuji navstivit restauraci pana ,,ano sefe Podobnost neni jen tak. On mu tenkrat pomohl na nohy diky tv poradu kdyz krachoval a ma v tom penize. To je uplne jasny. Nikdo mi to nevymluvi.. Ale jinak personal usel a jidlo nebylo spatny. Jen pri pohledu na tu porci vas napadne: to je divnej cernej humor.........
    Nevím,jak dnes, ale po odvysíláni pořadu, kde dostali tři hvězdy, jsme si tam zajeli z Prahy. Rezervaci jsme dostali až za 3 týdny po zavolání. A na místě nastalo velké zklamání. Z obsluhy, ale i z jídla. Objednali jsme si slavný pupek a na stůl jsme dostali malé, vysušené kolečko tuhého masa, steak docela ušel, polévka už nebyla a dezert příšerný. Tak nevím, ale podle nás to nebylo ani omylem ani na tu jednu hvězdu. Zbytečně vyhozené peníze za benzín.
    Všichni co tady píšete negativní recenze,tak zavidíte,nebo tomu vubec nerozumíte. Každý by chtěl jídlo za 100 kč a aspon 500 gramů porce. Z negativních lidí a recenzí,které tady čtu je mi na zvracení.


Kuřecí prsa s kostí? Z těch uděláte skvělý rychlý oběd i domácí vývar

    Opravdu nejsem žádný hnidopich a při druhé návštěvě jsem neočekávala žádnou bombu (první návštěva na kterou jsem se hrozně moc byla velké zklamání, protože maso s omáčkou bylo hrozně přesolené a já solím hodně). Ale přítel se těšil, tak jsem si říkala, že dám Štěpánovi ještě šanci...bohužel jsem si názor neupravila. Paštika ... já nevím, jak to mám říct, ale v Bille koupím lepší na pultu, hamburger... to snad ani nechci komentovat :-( Žebra která měl přítel byla průměrná. Mrzí mě to, ale takhle se to nedělá srdcem. Spousta místa pro potencionální hosty a pokud Pohlreich nekecal, na úkor kvality. Ano, nemusí se povést vše, ale já už přes půl republiky k Štěpánovi nepojedu...dobře, že si vystačí s klientelou, která to má blíž a nedostatky odpustí.


Roláda z mletého masa s hermelínem

    Každý rok jezdíme na dovolenou na Šumavu a už třikrát jsme navštívili Hospůdku U Štěpána . Pokaždé jsme byli spokojeni. Šok nastal 30. 12. loňského roku, kdy jsme se po velkém těšení opět navštívili Vaší hospůdku, objednali nejdražší steak ze svíčkové. Po hodině a čtvrt jsme se dočkali - ale velké rozčarování už z porce - minicihlička brambor, 3 průhledné plátečky mrkve a steak? Studený, tvrdý a bez chuti snad i neosolený a hlavně tvrdý špalíčíček masa. Za dva jsme zaplatili 1.200,- Kč, s tím se počítá, ale musí to být za co. K této recenzi nás přiměla předešlá, se kterou naprosto souhlasíme a věřte, že tato návštěva určitě byla poslední. Mrzelo nás to, oba majitelé chodili po hospůdce a v kuchyni byl při tom páchán takový zločin. Škoda, že jsme jídlo nevrátili. Opravdu to bylo k neukousnutí, studené a o množství nemluvě. Co se s Vámi stalo? Na to, jak jsme byli spokojeni se nás nikdo nezeptal, nevím, jestli proto, že by si byli vědomi co se tu odehrává? Naše chyba, ale velká škoda, že
    Restaurace kam nesmí pes, je špatná restaurace, říká můj známý z Wutzburgu a je to fakt. Zvlášť pokud se jedná o vyloženě vesnickou hospodu, kde majitel okázale v tv pase stádo krav. Předražené jídlo, cena neodpovídá kvalitě. Bohužel ta restaurace jde hodně dolů. Chápu rozhořčené hosty :-(


Search Results for kureci rolada polreich

    2.5 jsme navstivili hospudku U Stepana , necekali jsmw zazrak a take se ani nekonal.Zarazilo nas spatne znaceni hospudky nikde zadna reklama.Privitani a usazeni personalem bylo na jednicku ,to ale bylo vse.Kuchar posedaval mezi hosty a vypravel co ve svem mladem veku uz ma za sebou.Jidlo bylo chutove dobre ale o gramazi bych nerad spekuloval.Po hlavnim jidle jsme meli hlad,nu coz nejeli jsme 130 km aby jsme sli na hotel o hladu.Rump steak nas nezasytil dame si jatrovou pastiku s rozpecenym chlebem.Ok jeste neco sladkeho na zaver.Pernik vypadal dobre ale asi jsme prisli pozde ve 20 h uz byl vyprodany,jeste tu maji zemlbabu ale bohuzel tak tvrdou ze jsem zavspominal na skolni jidelnu.No tak velka parada to teda nebyla,popovidame si o tom s majiteli at maji aspon zpetnou vazbu.Majitele zde nejsou odpovedel personal.Tak jsme odesli dost sklamani priste tedy jedem jinam ale uz ne do hospudky zname z tv.Pratelum to doporucim at jsou taky za Kavky jako my protoze by nam asi neverili.
    Naše druhá návštěva byla po dvou letech v první dekádě měsíce července. Restauraci jsem navštívil s manželkou v brzkých odpoledních hodinách . S chválou hodnotím výrazné zlepšení prostředí . Obsluha dobrá , dali jsme si Hovězí líčka . Chutově dobré, jídlo je podáváno na velkých talířích , ale porce je velmi malá cena odpovídá tak Alcronu. Děkuji více již ne.
    Pořád ty samé blemcy dokola prakticky pořád z jediné lokality. Pražáci chudáci. Tedy to není úplně přesně: pražské náplavy z malých prdelí na periferiích, co si hrají na světáky ze středozemě. Nechte nám Štěpána, jsme rádi, že ho máme a choďte jinam.


Kuřecí soté aneb kuřecí nudličky se smetanou

    Chodím do různých restaurací často, a na chování personálu si v 95% případů nemohu stěžovat. Spíše mě kolikrát zaráží chování některých hostů, kteří se k servírce/číšníkovi, který se k nim chová maximálně vstřícně a slušně chovají opravdu jak k póvlu... To že je někdo host a platí, ještě přece neznamená, že se musí chovat jak arogantní buran bez mozku!!! Hosté by se k personálu měli chovat přesně tak, jak by si přáli, aby se personál choval k nim. Někdy opravdu obdivuju lidi, kteří tuto práci dělají, protože když vidím jak se někteří hosté k nim chovají, tak já na jejich místě bych asi po nich ten talíř hodil! Já bych na některý pitomce opravdu neměl nervy! Pokud si myslíte, že personál v kterékoli restauraci se k vám chová arogantně, tak si nejprve položte otázku, jestli se vy nechováte daleko hůř! Já se vždy k personálu všech restaurací chovám slušně a jak říkám v 95% případů nemám nejmenší problém. Zkuste to taky a třeba budete najednou spokojeni. A pokud vám jídlo nechutná...tak i
    Příšerná obsluha.. kdyby jsme si nešli říct osobně o účet, možná tam sedíme ještě teď. Po jednom steaku za 900 bychom očekávali lepší servis. Už se nevrátíme.
    V neděli jsme byli v této hospůdce na obědě. Moc jsme se sem těšili, po předchozí rezervaci stolu. Přijeli jsme dříve, náš stůl byl i tak připravený, nádherně prostřený, číšník velice příjemný. Mohu všem vřele doporučit. Nádherné prostředí, profesionální servis, vše ochotně vysvětlili, skvělý kulinářský zážitek. Jen tak dál, hvězdy si rozhodně zasloužíte!


Smažené kuřecí nugetky v pivním těstíčku

    Celá hospůdka je dnes na úrovni Štěpánova televizního řízku s bramborem.Vzpomínáte...?Pěkný marketing,business,ale jinak celá myšlenka krásné Šumavské hospůdky majitel dojeba.l hlava nehlava tak jako ten řízek.Hospoda v níž jsou pinglové z Prahy bez kousku vřelosti a přirozenosti.Navrch huj vespod fuj.Přinesli upatlanou sklenici a ještě se uchechtávali,že jako sorry teda to vyměnim no...Jídlo normálka, ale ceny horší než u Pohlreicha v Imperialu.Příště radši rovnou do Pohlreichovy hospody.Toto je úspěch po Česku.Nemá to hlavu ani patu.Nafouknutý televizní balón začíná pomalu mít podobu přifouklé použité šprcky.


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00