Jak na věc


polevka z cervene cocky po indicku

Pikantní mexická tomatová polévka

    Naprosto senzační je na zavařování elektrický zavařovací automat, kde nalijeme vodu, nastavíme sterilovací teplotu a délku zavařování. Automat sám již potom zvedá teplotu na námi nastavenou hranici, a jak ji dosáhne, začne odpočítávat čas, po kterém se sám vypne a je hotovo - viz foto.|
    Masové vývary a polévky → Maso nakrájíme na kousky. V hrnci na oleji zpěníme na drobno pokrájené cibule, přidáme na hrubo nastrouhanou zeleninu, maso a nakrájené klobásy, podlijeme, osolíme a podusíme asi 2 ... Pokračovat »
    Ostatní polévky → Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, dáme do vařící vody (jen aby byly brambory ponořené) s bobkovým listem, novým kořením, celým pepřem, kmínem, solí a vaříme pod pokličkou. ... Pokračovat »
    Máte recept na polévku, která není v naší on-line kuchařce? Určitě se nebojte nás kontaktovat a my váš recept na polévku rádi zveřejníme přímo zde, na našem webu. Nebo se můžete sami přihlásit na těchto stránkách máminých receptů a přidat svůj recept na polévku vlastnoručně.
    Zeleninové polévky → Zeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli na jemno, klobásu pokrájíme na kolečka. Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme zeleninu, klobásu, houby a osmažíme. Z ... Pokračovat »


DÝŇOVÝ KRÉM S CHILLI A SKOŘICÍ

    Ostatní polévky → Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Tuk rozpustíme a cibuli na něm osmahneme. Přidáme vývar a vaříme do měkka. Osolíme a opepříme podle chuti, přidáme víno a vaříme ještě asi 1 ... Pokračovat »
    Recepty - Polévky → Na oleji orestujeme jemně nakrájenou cibuli, po dvou minutách přidáme česnek, chilli papričky a restujeme ještě jednu minutu. Přimícháme drcená rajčata a znovu krátce restujeme. Po ... Pokračovat »
    Zeleninové polévky → Na na másle zpěníme hladkou mouku, přidáme asi hrnek vývaru, lusky, na kostičky pokrájené brambory, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a zalijeme kefírem.Vaříme do změknutí. K ... Pokračovat »
    Smetanové polévky → Fazole si dopředu namočíme do vody. Uvaříme je do měkka a osolíme. Na oleji orestovanou nadrobno nakrájenou cibuli a zaprášíme moukou a paprikou a zahustíme tímto polévku. Současně ... Pokračovat »
    Nejvíce úrazů vzniká v domácnosti. Mějte na paměti, že pracujete s horkými ingrediencemi, a tudíž se před prací zamyslete nad tím, jestli třeba není v dosahu dítě, které by na sebe sterilovací vařící nádobu zvrhlo…


Hrachová polévka s kořenovou zeleninou

    Zeleninové polévky → Brokolici uvaříme doměkka a vyndáme na talíř. Do vody, ve které se brokolice vařila dáme 2 kostky bujonu. Z másla a mouky udělme jíšku, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a zalijem ... Pokračovat »
    Pokud máme děti, bude jich při vaření ovocných knedlíků jistě plná kuchyň. Pamatujme však na to, že pracujeme s vroucí tekutinou, a proto dbejme na bezpečnost, aby nedošlo k tragédii, kterou bychom si vyčítali celý život !!!
    Za dob našich babiček se tato vynikající polévka dělala velmi často - pokaždé, když se sehnaly morkové kosti. Jsou totiž zdrojem cenných látek. Polévka se uvařila den dopředu, nechala se vychladnout a sebral se z ní tuk, který ztuhne na hladině. Polévka tak nebyla mastná a tuk se použil do polévek, které tuku mají málo, nebo skoro vůbec, což je třeba bramboračka.|
    © 2009 – 2019 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o., všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele, nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno. O nás - kontakty | Podmínky používání | Reklama | Newsletter | RSS články | RSS recepty | Facebook | Přidat na Seznam


Zeleninový vývar se sýrovými nočky

    Zeleninové polévky → Chřest očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na jemno a zpěníme na másle. Zalijeme vývarem, přidáme chřest a vaříme do měkka.Polévku rozmixujeme, osolíme a opepříme podl ... Pokračovat »
    Zeleninové polévky → Maso uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou. Měkké maso a zeleninu vyjmeme a vývar přecedíme. Červenou řepu nakrájíme na nudličky a dusíme na másle s rajským protlakem. Zalij ... Pokračovat »
    Jak se praví - "polévka, základ kvalitního jídla" a toho se také držíme. Proto jsme pro Vás připravili samostatnou kategorii s recepty na polévky různých druhů. Maminčiny recepty na polévky z masa, zeleniny, ale také recepty na zavářky.
    Velmi chutná a rychlá varianta špaget. Nejedná se o pravé boloňské špagety, ty jsou daleko složitější. {text:"Pokud omezíte maso, nebo ho zaměníte za málo tučné hovězí, pak je pokrm poměrně dietní."}
    Masové vývary a polévky → Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme nakrájené maso a necháme zatáhnout. Lehce zaprášíme moukou, zamícháme. Přisypeme mletou sladkou papriku a chilli podle chuti. ... Pokračovat »


Polévka z hrášku a naklíčených mungo fazolek

    1 lžička návod na domácí výrobu {text:"Tím si zaručíme, že nebude obsahovat glutaman, ani jiné chemikálie.", title: "Proč ji vyrábět doma?"} {text:"Použít můžeme i vegetu obsahující glutaman, ne každý jej však chce do jídla dávat. Rozhodnutí je na každém kuchaři.."} {text:"Co je glutaman sodný se dočtete v sekci: co je to?"}
    Zeleninové polévky → Nakrájenou šalotku s dýní zpěníme v hrnci na másle. Přidáme zázvor, hřebíček a kari. Přilijeme bílé víno a vývar, uvedeme do varu a ochutíme zbývajícím kořením. Asi 15 minut pomalu ... Pokračovat »
    Smetanové polévky → Na cibuli si osmažím nakrájené žampiony, přidáme kyselé, pokrájené zelí, zalijeme vývarem a asi 15 minut povaříme. Když je zelí měkké, přidáme brambory zahustíme smetanou s moukou. ... Pokračovat »


Studená polévka z červené řepy

    Pho bo (čti "pfá bó") polévka je hit součastnosti. Pokud budete postupovat podle našeho videa, bude pro vás její výroba docela jednoduchá. Nejdříve si přečtěte celý návod, zhlédněte video, a pak již stačí vytisknout ingredience a hurá nakupovat. Naše tipy najdete na konci tohoto receptu.|Tip 1: Vývar dělejte vždy ve větším množství. Nemusíte se bát, že by Vám polévka nechutnala. Vývar lze pohodlně zamrazit. Je to ta nejpracnější věc na celé polévce, ostatní je již v misce za chvilku.|Tip 2: Bylinky se v běžných obchodech shání těžko, když však oslovíte prodejce na vietnamských tržnicích, rádi vám poradí. Pro tuto variantu uvádíme bylinky i ve vietnamštině, každý vietnamec okamžitě ví, o co jde. Nejlepší je zavítat do pražské Sapy - (obrovská vietnamská tržnice), kde seženete opravdu vše. Pokud tuto možnost nemáte, pak věřte, že i ti vietnamští trhovci, kteří mají stánky třeba až u hranic, do Sapy jezdí nakupovat, a tudíž vám bylinky mohou přivézt. Použijte osvědčenou přesvědčovací meto
    Zeleninové polévky → Zeleninu si nakrájíme na kousky,cibuli nadrobno a osmažíme na másle. Přidáme houby, zalijeme vodou a vaříme do měkka. Mezi tím si na pánvi s pár kapkami oleje osmažíme kuskus, majo ... Pokračovat »
    Ostatní polévky → Na oleji a másle opečeme cibuli s bramborami, pak zalijeme vývarem, přidáme sůl, pepř, česnek, nasekanou petrželku, povaříme a přidáme hrášek , ještě 5 minut povaříme. Rozmixujeme ... Pokračovat »
    Získejte slevy až 30% na AVON produkty , dárky z motivačních programů, benefity od našich partnerů a mnohem víc. Registrujte se zdarma ještě dnes a zjistěte, co všechno Svět krásy AVON nabízí..
    Konec pečení poznáte tak, že když do perníku píchnete špejlí a vytáhnete ji nelepivou, máte hotovo. Testujte takto perník nejen na krajích, ale i uprostřed.


Drůbeží játra se zeleninou a smetanovou omáčkou

    Smetanové polévky → Do hrnce dáme vařit přesekané, propláchnuté zelí, kmín a na kolečka a nakrájenou domácí klobásu. Do duhého hrnce si dáme vařit na kostičky nakrájené brambory. Když je zelí podušené ... Pokračovat »
    Zeleninové polévky → Zeleninu očistíme a nakrájíme na slabé kolečka. Na másle osmažíme, přidáme na plátky nakrájený česnek. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a zasypeme hladkou moukou. Přidáme bujon, po ... Pokračovat »
    Ovocné knedlíky se dají servírovat na mnoho způsobů. Někdo ja má rád jen polité máslem, jiný si dopřeje skořici, kakao, tvrdý nebo i měkký tvaroh a také se dají třeba polít ovocným či bílým jogurtem nebo smetanou.|
    Pokud nechcete riskovat, že Vám morek nebude chutnat, přidejte do směsi na knedlíčky několik rozmixovaných kuřecích jater, ale morkový knedlíček, jak už říkali naši předci, je delikatesní lahůdka...
    Tento recept je vynikající levná a zdravá pochoutka, kterou podle přiloženého videa zvládnete naprosto hravě. |Krokety můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00