Jak na věc


polední menu

Polední Televizní noviny 18. 12.

    Už jen několik hodin zbývá do velkého návratu Michala Jančaříka na televizní obrazovky. Přesně rok poté, co loni 2.října natočil svoji poslední relaci o počasí, ho nyní uvidíme za moderátorským pultem. Přinášet nám bude polední sportovní noviny a těšit se na něj můžete i v pořadu Volejte novu. Teď se podívejte, jak Michal prožívá poslední momenty před svou velkou premiérou.
    1 obiloviny obsahující lepek | 2 korýši a výrobky z nich | 3 vejce a výrobky z nich | 4 ryby a výrobky z nich | 5 jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich | 6 sójové boby a výrobky z nich | 7 mléko a výrobky z něj | 8 skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich | 9 celer a výrobky z něj | 10 hořčice a výrobky z ní | 11 sezamová semena a výrobky z nich | 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg | 13 vlčí bob a výrobky z něj | 14 měkkýši a výrobky z nich.
    Burger ze 140g kuřecích prsou smažených v nachos strouhance, houska plněná pečenou slaninou, rajčatovou salsou s jalapeňos papričkami, ledovým salátem, rajčetem a majonézou s čedarem, podávaný s hranolky

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00