Jak na věc


pod peřinkou mš

28.2. KURZ ŠITÍ NA ŠICÍM STROJI

     Pod pojmem alternativní cukroví nemusíte čekat vždy něco nechutně zdravého. Péct se dá relativně zdravě a chutně. Ale nic nesmíte ošidit, suroviny ani čas přípravy. V předvánočním díle pořadu Pod pokličkou vám prozradíme, jak na to.
     Obě mouky s cukrem a vanilkovým cukrem a skořicí pěkně promíchejte a přidejte máslo, jedno vejce a mléko. Těsto pořádně prohňácejte a nechte minimálně 2 hodinky odpočinout v lednici. Pak vyválejte 4 milimetry silný plát a formičkami nebo rádýlkem vykrájejte obdélníčky. Předehřejte si troubu, na plech položte pečící papír a obdélníčky na něj vyskládejte. Před pečením je ještě potřete bílkem a každý druhý ozdobte mandličkou. Až bude cukroví upečeno, vytáhněte je z trouby. Vypadá úplně jako karty, nemám pravdu? Tak teď ještě slepte vždycky dva obdélníčky k sobě marmeládou a můžete se dát do bužírování.
     Napadlo vás někdy, proč vám v zimě chutnají teplé polévky a při pohledu na salát vám naskočí "husí kůže"? Odpověď je jednoduchá, v každém ročním období potřebuje vaše tělo jiné složení stravy. Naši předkové jedli to, co bylo…


21.3. TKANÍ NA TKALCOVSKÉM STAVU

    Nabízíme k odkupu kompletní sbírku pohlednic z našeho e-shopu. Při nákupu en bloc nebo podstatné části celku velmi výrazná sleva. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem. 
    Veškeré zboží nabízené v tomto internetovém antikvariátě je skladem a ihned k odběru. Fotografie a popis odpovídají konkrétním titulům v nabídce. 

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00