Jak na věc


pečenáče z kapra recept

Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    Suroviny Mléko polotučné, Mouka pšeničná hladká T 650, Sleď čerstvý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
    1 Suroviny na nálev zalijte 750 ml vody a 10 minut je povařte. Nechte zchladnout.2 Ryby naporcujte na filety, popřípadně stáhněte kůži (viz Tipy & triky). Pokrájejte na menší kousky a postupně obalte v osolené mouce, vejcích a strouhance. Smažte ve fritéze nebo vyšší vrstvě rozpáleného oleje po obou stranách dozlatova.3 Zchladlé ryby napěchujte do sklenice a zalijte lákem tak, aby byly úplně potopené. Až sklenice zcela vychladnou, zavíčkujte je a uložte v lednici či při teplotě kolem pěti stupňů. Nechte odležet 4–5 dnů a potom podávejte s čerstvým pečivem.
    Do dobře vymyté sklenice vkládáme smaženého kapra, jednotlivé vrstvy prokládáme nakrájenou cibulí a feferonkou, zalijeme lákem, necháme zchladnout, uzavřeme a v lednici uchováme 1 týden.
    Připravíme si lák: svaříme ocet, vodu, cukr, sůl, nakrájenou cibuli a mrkev a koření. Tímto lákem zalijeme smažené kousky kapra vloženého do sklenice. Necháme pár dnů uležet.


Milujivareni.cz - Recepty, online kuchařka, škola vaření

    Po štědrovečerní večeři zůstane pár kousků smaženého kapra. Toho s chutí dojíme druhý den zastudena nebo můžeme připravit tzv. pečenáče a pochutnat si na nich na Silvestra. Ke svému odležení potřebují právě týden.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Suroviny Bobkový list, Cibule, Nové koření celé, Ocet vinný, Olej stolní, Pepř černý celý, Sůl, Vývar rybí, Olej stolní, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00