Jak na věc


pařížský dort s pařížskou šlehačkou recept

Stačí se přihlásit nebo registrovat

    Salát s vyšším podílem salámu a se zeleninou včetně cibule, suroviny jsou dobře promíchány v majonéze. Zelenina je ve tvaru kostiček, cibule krouhaná, salám ve tvaru nudliček. Konzistence všech složek je přiměřeně měkká, vůně a chuť čerstvá, příjemná, ovlivněná salámem.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Kuřecí prsíčka smažená v těstíčku (minutka)

    Složení: veka (pšeničná mouka, voda, droždí, řepkový olej, sůl, cukr, žitná mouka, ječná mouka, sladový výtažek, emulgátor: E471, sojová mouka, regul.kyselosti: E263, látka zlepš.mouku: E300, enzymy), pařížský salát kuřecí salám (kuřecí maso 44%, kuřecí kůže, bramb.škrob, konzervant: E250, koření, stabilizátory: 451, 412, antioxidant: E316, dextróza), majolka (řepkový olej, voda, vejce, ocet kvasný, sůl, modif.škrob, semínko hořčice, stabilizátory: E412, E415, konzervant: E202, barvivo: E160a, koření), okurky (ocet, cukr, sůl, konzervant: E211, koření), hrášek, hořčice (kurkuma, cukr, výtažek koření, hořčičné semínko), pepř,  šunka (vepřové maso (58%), voda, sůl, jodičnan draselný, bramb.škrob E1420, konzerv.: E250, stabiliz:. E451, zahušť.: E407, maltodextrin, vepř.bílkovina, zvýraz.chuti: E621, antioxidant E316), vejce, okurek (konzervant: E211, extrakt koření, sladidlo sacharin), paprika červená (glukózový sirup, sacharin)
    Suroviny Kuřecí prsa, Mléko polotučné, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Z mouky, vajec a mléka připravíme těstíčko, osolíme, přidáme okapaný hrášek a pokrájenou šunku. Z očištěné telecí kýty nakrájíme řízky, mírně naklepeme, okraje nakrojíme, osolíme, namáčíme v těstíčku a ihned smažíme do zlatova. Při podávání pokapeme řízek citronem. Podáváme s bramborem.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00