Jak na věc


párek v rohlíku stroj

HOT DOG párky v rohlíku

    Jedno balení obsahuje 100 g párků a je to jedna porce v rámci proteinové diety. Podáváme ohřáté, lze použít v kombinaci s proteinovým pečivem, lžičkou hořčice nebo strouhaného čerstvého křenu.
    Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava …. sporáky, konvektomaty, pánve a ostatní gastro zařízení kuchyně
    Rohlíky podélně nakrojíme, potřeme hořčicí a kečupem a dovnitř vložíme na tenká kolečka nakrájený pórek, nastrouhané zelí a párky. Přivřeme, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct do trouby nebo do mikrovlnky.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Složení: kuřecí a krůtí prsa 50 %, voda, sójové bílkoviny, rostlinná vláknina, sůl, aromata, emulgátor: tripolyfosfát sodný, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutamát sodný, konzervační látka: dusitan sodný, antioxidant: askorbát sodný
     Rohlíky podélně nakrojíme, potřeme hořčicí a kečupem a dovnitř vložíme na tenká kolečka nakrájený pórek, nastrouhané zelí a párky. Přivřeme, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct do trouby nebo do mikrovlnky.


Stačí se přihlásit nebo registrovat

    Suroviny Hořčice, Kečup, Párky Frankfurtské, Pórek, Rohlíky bílé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
     Zařízení na přípravu párku v rohlíku - hot dogy jsou vyráběny v jedno až čtyřtrnovém provedení nebo jako třítrnový ohřívač rohlíků spolu s ohřevnou nádobkou na jedné základně či jako samostatná ohřevná nádobka. Celonerezového provedení, vyhřívané trny. Tytp zařízení na přípravu párku v rohlíků - hot-dogů můžou mít také skleněnou vyhřívanou nádobů (na dně voda, která ohřívá párky. Nádobu můžete předělit na dvě částí pomocí vyndavacího roštu - na teplé hotové párky k výdeji a studené). Opékače párků s vyhřívanými otočnými rolnami, na kterých se párky při přípravě otáčejí a prohřívají.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00