Jak na věc


ořechový buchta nebe v hube

Milujivareni.cz - Recepty, online kuchařka, škola vaření

    Svaříme vodu s cukrem, sirup necháme vychladnout a smícháme s ořechovým výluhem, rozlijeme do menších lahví, uzavřeme a uchováváme ještě alespoň 2 týdny na chladném místě.
    Omyté zelené vlašské ořechy, které mají vyvinutou skořápku a mléčné jádro, rozpůlíme a vložíme do láhve. Proložíme je hřebíčkem, kouskem celé skořice, kuličkami jalovce, 1/2 vanilkového lusku, který jsme podélně rozřízli (délka lusku asi 14-16 cm) a zalijeme Staročeskou Režnou.
     Omyté zelené vlašské ořechy, které mají vyvinutou skořápku a mléčné jádro, rozpůlíme a vložíme do láhve. Proložíme je hřebíčkem, kouskem celé skořice, kuličkami jalovce, 1/2 vanilkového lusku, který jsme podélně rozřízli (délka lusku asi 14-16 cm) a zalijeme Staročeskou Režnou.
     Svaříme vodu s cukrem, sirup necháme vychladnout a smícháme s ořechovým výluhem, rozlijeme do menších lahví, uzavřeme a uchováváme ještě alespoň 2 týdny na chladném místě.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.


Ořechový koláč s parmezánovou náplní

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00