Jak na věc


moučníky s tvarohem a jablky

Moučníky, které se vždy povedou

    Univerzální praktická kuchařka, představující 2850 vybraných nejlepších receptů z produkce kuchařek Nakladatelství...Kolektiv autorůZobrazit
    Je mnoho různých příležitostí, zejména rodinných oslav, při nichž se neobejdeme bez dobrého moučníku. Podání moučníku na ukončení oběda nebo večeře tvoří jakési vyvrcholení hostiny nebo přátelského posezení. Avšak nejen jídlo při slavnostních příležitostech, ale také snídani, přesnídávku nebo svačinu je vhodné občas doplnit moučníkem. Bývá to zejména dobrá vánočka, bábovka nebo jiný kynutý moučník.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Při přátelských posezeních u černé kávy nebo lahodného vína nám zachutná nějaký malý sladký nebo slaný zákusek. Dobré čajové a slané moučníky bychom vždy měli mít připravené v zásobě, vyvarujeme se tak nepříjemným situacím. Při ohlášených návštěvách můžeme připravit moučníky nákladnější – plněné krémem a šlehačkou, ozdobené ovocem nebo čokoládou. Krémové moučníky podáváme vždy chlazené.


Moučníky podle vyzkoušených receptů

    Lehce poškozeno - poškrábané desky, vnitřek zcela v pořádku. Třetí vydání úspěšné...Kolektiv autorůZobrazit
    Zatím poslední kuchařka, která vznikla z oblíbených receptů našich čtenářů. Najdete zde...Kolektiv autorůZobrazit
    Jemné moučníky podáváme jen jako doplněk oběda nebo večeře; moučná jídla připravujeme i jako jídla hlavní. Vždyť naši kuchyni bychom si ani nedovedli představit bez škubánků, nudlí, halušek, ovocných knedlíků apod. Tím nechceme říci, že je máme připravovat denně, rozhodně však patří do týdenního jídelníčku. Jeden den v týdnu připravujeme moučné jídlo slané a jeden den sladké. K plnění moučných jídel využíváme různých druhů ovoce nebo marmelády a posypáváme je tvarohem, ořechy, mákem, praženou strouhankou, případně krupicí. K polévání používáme rozpuštěného másla, dáváme však pozor, aby nebylo přepálené. Slaná jídla posypáváme tvarohem, brynzou, strouhaným sýrem, hlávkovým nebo kyselým zelím atd. Tím zvýšíme chuťové vlastnosti i výživnou hodnotu moučných jídel.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00