Jak na věc


medové pláty kde koupit

Huspenina z vepřových nožiček se zeleninou

    V tomto videoreceptu se dozvíte, jak jednoduše vyrobit domácí šunku s 99 % obsahem masa. Pro nízký obsah soli a absenci mnoha chemikálií je mimořádně vhodná oproti průmyslově vyráběným i pro děti. Bude nejen vynikající, ale budete přesně vědět co v ní je. Ta trocha námahy za to opravdu stojí. |
    Nákup alkoholu a tabákových výrobků není umožněn osobám mladším 18 let, nákup těchto produktů je podmíněn bez výjimky registrací. V případě, že vznikne při předání zboží pochybnost o tom, že zákazník není starší 18 let, nebude mu zboží předáno.
    S ohledem na podmínky České pošty můžeme v jednom balíku posílat maximálně 6 láhví vína, nebo 8 kg medu. Každá další láhev vína, nebo sklenice medu tedy bude zaslána v novém balíku, který bude opět zpoplatněn za poštovné a balné. Při jednorázovém odběru větším jak 5 000 Kč zajistíme dopravu zdarma. 


Medovník s višňovou příchutí, 670 g, průměr 18 cm

    Pokud nejste příznivec nakupování na eshopu, stačí nám zavolat a domluvíme vše potřebné po telefonu.  Také budeme moc rádi, pokud se rozhodnete zboží vyzvednout osobně. V tom případě budete mít možnost vidět na vlastní oči, jak se medové víno vyrábí, ochutnat jeho jednotlivé šarže a podle toho si pak v klidu vybrat. V případě zájmu o  med Vás rádi seznámíme s naším způsobem včelaření. Pokud se pro tento způsob odběru rozhodnete, dejte nám prosím vědět předem, abychom se mohli domluvit na konkrétním termínu!
    Pro masové kuličky IKEA nehledejte přesně popsaný recept, ten totiž nenajdete. Vyrábí je totiž několik výrobců, a přesný recept je tajný. Dokonce jeden z výrobců přidával do kuliček soju, kterou ale jaksi opomněl uvést v deklarovaných surovinách na obalu. O zprávě se dočtete ZDE
    V receptu je uvedeno soli tolik, aby byla stejně slaná, jako kupovaná. Pokud tolik soli nemusíte, nebo budete šunku dávat dětem, dejte pragandy o pětinu méně, tedy 20 g na kilogram masa.|
    Nejvíce úrazů vzniká v domácnosti. Mějte na paměti, že pracujete s horkými ingrediencemi, a tudíž se před prací zamyslete nad tím, jestli třeba není v dosahu dítě, které by na sebe sterilovací vařící nádobu zvrhlo.|Naprosto senzační je na zavařování elektrický zavařovací automat, kde nalijeme vodu, nastavíme sterilovací teplotu a délku zavařování. Automat sám již potom zvedá teplotu na námi nastavenou hranici, a jak ji dosáhne, začne odpočítávat čas, po kterém se sám vypne a je hotovo - viz foto.


Medové müsli s ořechy, ovocem a čokoládou střední

    Výhodou je fakt, že můžete v jednom zátahu udělat jídlo pro vegetariána i masožravce v jedné troubě. Výběr ingrediencí pro tento recept je totiž obrovský, záleží pouze na vaší fantazii.|
    Po dlouhém experimentování přinášíme recept na tradiční kuličky, které známe z obchodního řetězce IKEA. Tento recept byl přeložen ze švédských stránek a váhové poměry byly upraveny na u nás používané  gramy a mililitry. Receptů je na toto téma hodně, podle našeho názoru se tento chutí těm originálním velmi přibližuje, a to až tak, že nepoznáte rozdíl....|
    Tento recept je vynikající levná a zdravá pochoutka, kterou podle přiloženého videa zvládnete naprosto hravě. |Šišky můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle.
    Zdobení je výborná zábava a také průprava do života pro děti. Upečte jim korpusy a pak bez nebezpečí popálení je nechte zdobit. Bude je to bavit celé hodiny.
    Není v nich česnek, ba ani špetka majoránky, přesto jejich chuť přitáhla pozornost všude tam, kam vstoupil Ingvar Kamprad - majitel obrovského byznysu pod jménem IKEA.|


Dort s pistáciovou příchutí, 670 g, průměr 18 cm

    Ručně vyrobené medové dorty dle originální domácí receptury jsou bez chemických konzervantů a barviv. Na jejich výrobu používáme pouze přírodní konzervanty, kterými jsou například med nebo cukr. Pro veškeré dorty pečlivě vybíráme kvalitní suroviny jak od českých, tak od zahraničních dodavatelů. Výhodou medových dortů je dlouhá doba trvanlivosti (až 30 dní) při skladování od +2°C do +8°C. Díky luxusně vypadajícím 6 hranným krabičkám pokrytým laminovou folií proti vlhkosti se hodí pro jakoukoliv příležitost.
    Jako obměnu lze doporučit místo nudlí vařenou rýži, velmi dobře se hodí například rýže podle tohoto návodu. Pokud přidáváte květák, růžičkovou kapustu nebo například kedlubnu, uberte trochu mrkve, petržele a celeru.
    Výborný a líbivý jablečný koláč, který sice vypadá složitě, ale vyrobit jej podle našeho videa je hračka. |Koláč můžeme navrchu ozdobit šlehačkou a podavát s kávou, čajem nebo si ho jen tak uždibovat ke svařáku. 
    Vánoční štola jistě patří na každý štědrovečerní stůl. Doma si ji vyrobíte přesně tak, jak vám chutná nejvíce. Pokud by podobnou štolu vyráběla nějaká pekárna, pak by vzhledem k množsví použitých oříšků a jiných dražších ingrediencí stála opravdu hodně peněz. Štola v tomto receptu je rozměrově opravdu dospělá, možná je lepší udělat z těsta dvě menší.


Medovník klasik, 670 g, průměr 18 cm

    Jediná chemikálie, kterou je nutné použít je dusitan sodný. Bez něj by to byl jen vařený kus masa, ale bude ho mnohem méně, než v průmyslově vyráběné šunce, navíc bez podivných stabilizátorů barev atd. Konkrétně v tomto receptu bude v 1 kg šunky maximálně 0,075 g dusitanu sodného. Každý kdo někdy jedl jakoukoliv uzeninu, již dusitan požil v mnohonásobném množství, proto není třeba si s touto položkou lámat hlavu. Ve směsi "Praganda" je již namíchán se solí, proto jej nemusíme kupovat samostatně.|
    Šunku nelze skladovat tak dlouho, jako tu kupovanou, ta je totiž ošetřena spoustou chemických stabilizátorů a jiných "dobrot". Doporučujeme ji spotřebovat do 3 dnů, nebo si ji zamrazit. Lze také použít různé dózy s možností vakuování - tedy odsátí vzduchu.|

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00