Jak na věc


lasagne s mletým masem pohlreich

E- Kuchařka s tisíce recepty pro Vaše každodenní vaření

    Nakrájenou cibuli a česnek osmahneme, postupně přidáváme mleté maso, konzervu rajčat, protlak a bylinky. Sůl, pepř, provaříme na mírném ohni rozpustíme máslo a dvě lžíce oleje. Přidáme hladkou mouku (3 lžíce) a rozmícháme, opepříme a osolíme. Po malých částech přidáváme mléko a metličkou mícháme, směs musí zhoustnout. Podle potřeby přidáme mouku. Do zapékací mísy vytřené máslem, položíme lasagne, přidáme vrstvu mleté směsi, polijeme bešamelem a posypeme sýrem. Tak pokračujeme do vyčerpání zásob, končíme sýrem. Troubu rozehřejeme na 180 stupňů a pečeme hodinu.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00