Jak na věc


kulajda kluci v akci

mohou pouze přihlášení uživatelé.

     Připravíme si ztracená vejce. Do půl litru vody vlijeme lžíci octa, když se voda vaří, ponoříme do ní syrové vejce, které jsme rozklepli na sběračce, případně na hlubší lžíci. Každé vejce vaříme maximálně čtyři minuty.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Když vám zbyde po obalování troška vejce, tak do něj přisypejte panku a udělejte placku vysokou asi jako karbanátek. Ten usmažte spolu s tlačenkou. Chutí budete překvapeni.
    Složení těchto rybích prstů budete mít plně pod kontrolou. Za pár korun tak budete mít spoustu zdravého pokrmu bez chemikálií.|Když dostanete rybu od rybáře, bude pokrm téměř zadarmo.|Rybí prsty můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle. Pokud však budete prsty mrazit, nepoužívejte mražené maso.
    Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká, Ocet kvasný lihový, Smetana zakysaná 14%, Vývar drůbeží mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.


Keramický hrnec Vital 20cm - Ibili

    Pokud máte možnost udržet teplotu oleje na 120°C, pak se olej nepřepálí, a po vychladnutí ho slijte do kelímku. Na dně se usadí všechny nečistoty, a olej bez obav použijte na další smažení. Problém s přesnou teplotou spolehlivě řeší například indukční desky.
    Samozřejmě, že nejčastější přílohou k tomuto pokrmu je bramborová kaše a brambory, ale nápadům se meze nekladou. Ke smaženým žampionům se také hodí okurkový salát, návody na saláty naleznete ZDE.|
     V silnostěnném hrnci dáme do poloviny vývaru vařit brambory s kmínem a solí. V hlubším rendlíku usmažíme světlou jíšku, do které zašleháme zbylý vývar, provaříme, přidáme k bramborám.
    Používáte - li sterilovaný kopr, přidejte jej až teprve po změknutí brambor. Obsahuje totiž ocet, který by způsobil, že by se brambory vařily zbytečně dlouho, než by byly měkké.
    V silnostěnném hrnci dáme do poloviny vývaru vařit brambory s kmínem a solí. V hlubším rendlíku usmažíme světlou jíšku, do které zašleháme zbylý vývar, provaříme, přidáme k bramborám.


Tlačenka obalená v pikantní pance

    1/3 lžičky návod na domácí výrobu {text:"Tím si zaručíme, že nebude obsahovat glutaman, ani jiné chemikálie.", title: "Proč ji vyrábět doma?"} {text:"Použít můžeme i vegetu obsahující glutaman, ne každý jej však chce do jídla dávat. Rozhodnutí je na každém kuchaři.."} {text:"Co je glutaman sodný se dočtete v sekci: co je to?"}
    Připravíme si ztracená vejce. Do půl litru vody vlijeme lžíci octa, když se voda vaří, ponoříme do ní syrové vejce, které jsme rozklepli na sběračce, případně na hlubší lžíci. Každé vejce vaříme maximálně čtyři minuty.
    Tento recept je vynikající nejen pro vegetariány. Podle našeho videa ho zvládnete naprosto hravě. | Podle tohoto receptu uděláte přibližně 32 prstů běžné velikosti.|Prsty můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle.
    Složení těchto zeleninových šišek budete mít plně pod kontrolou. Za pár korun získáte spoustu zdravého pokrmu bez jakýchkoliv chemikálií. |Zeleninové šišky můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00