Jak na věc


kuřecí prsíčka v alobalu

Forma na dort INOX rozkládací 26cm - Ibili

    Na plát alobalu položíme plátky anglické slaniny, kolečka oloupané cibule, připravené řízky, proužky papriky a rozdrobený sýr. Alobal zabalíme a dobře uzavřeme.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Ingredience na 4 porce:600 g vařených brambor varného typu A2 svazky ředkviček4 vejce uvařené natvrdo1 malá červená cibule1 hrst cherry rajčátekDresink:8 lžic olivového oleje2 lžíce citrónové šťávy3 lžíce dijonské hořčice1 lžíce octasůl a pepř dle chutiPopis přípravy:Uvařené brambory a vejce nakrájíme na šestiny, ředkvičky na kolečka, cibuli nakrájíme na měsíčky a rajčata přeřízneme napůl. Vše vložíme do misky s trochou nasekané pažitky. Na dresink nalijeme... Číst dál


Přes 60800 receptů na jednom místě

    Ingredience na 4 porce:600 g vařených brambor varného typu A2 svazky ředkviček4 vejce uvařené natvrdo1 malá červená cibule1 hrst cherry rajčátekDresink:8 lžic olivového oleje2 lžíce citrónové šťávy3 lžíce dijonské hořčice1 lžíce octasůl a pepř dle chutiPopis přípravy:Uvařené brambory a vejce nakrájíme na šestiny, ředkvičky na kolečka, cibuli nakrájíme na měsíčky a rajčata přeřízneme napůl. Vše vložíme do misky s trochou nasekané pažitky. Na dresink nalijeme... Číst dál
     Na plát alobalu položíme plátky anglické slaniny, kolečka oloupané cibule, připravené řízky, proužky papriky a rozdrobený sýr. Alobal zabalíme a dobře uzavřeme.
    Ingredience:3 kelímky zakysané smetany4 lžíce moučkového cukru2 balíčky piškotů5 plátků želatinymáslo na vymazáni formykokos na vyspání formyčervené želé500 g ovoce - jahod, meruňky, broskvePopis přípravy:Dno a boky tukem vymazané a kokosem vysypané dortové formy vyložíme piškoty. Zakysanou smetanu smícháme s cukrem a rozpuštěnou plátkovou želatinou. Směsí zalijeme piškoty. Stejně uděláme ještě jednu vrstvu, na kterou dáme ovoce nakrájené na kousky. Ovoce zalijeme červenou želatinou a dáme na... Číst dál


Boloňské špagety s mletým masem

    Ingredience na 4 porce:8 větších sépiových těl200 g krevetmořská sůl3 vejce100 g hladké moukyolej na smaženíPopis přípravy:Očištěné sépie nakrájíme na kroužky. Krevety oloupeme. Osolíme. Na těsto vyšleháme vejce s moukou a obalíme v něm mořské plody. Do hrnce nalijeme olej, přivedeme ho k varu a smažíme dozlatova kroužky a krevety. Musejí být ponořené. Osušíme přebytečný tuk a podáváme.
    Kuřecí prsa na jedné straně nařízněte a vytvořte kapsu. Listy špenátu opláchněte a nechte okapat. Sýr a šunku nakrájejte na proužky. Kapsy naplňte špenátem, šunkou i sýrem a vše dobře uzavřete párátky. Potom maso osolte, pokapejte citronovou šťávou a přelijte polovinou oleje. Nechte odležet asi 20 minut. V pekáči nebo rozehřejte zbylý olivový olej a prsíčka na něm ze všech stran opečte. Pak je vložte do trouby, podle potřeby podlijte trochou vody a maso dopečte doměkka. Podáváme s bramborem.
    Ingredience na 4 porce:250 g brambor125 g květáku125 g cibule50 g rajčat25 g česnekovo-zázvorové pasty (G&G pasta, nebo prolisovat stejné množství česneku a zázvoru)7 g mletého římského kmínu5 g mletého koriandru5 g mletá kurkuma2 g mleté chilli2 g čerstvého koriandru1 g čerstvého zázvoru2 lžíce rostlinného olejerostlinný olej na smaženíPopis přípravy:Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, květák rozebereme na růžičky, rajče nakrájíme na... Číst dál


Pikantní kuřecí prsíčka v alobalu postup přípravy receptu:

    Popis přípravy:Do vlažného mléka vmícháme mouku, cukr, vejce, citrónovou kuru a rozdrobené droždí a směs dobře promícháme až vznikne husté těstíčko. Mírně osolíme a dáme na teplo vykynout. Lívanečník vymastíme tukem, postavíme na oheň, po dobrém rozehřátí nalijeme naběračkou do důlků těstíčko a po zapečení obrátíme. Růžové lívance vyjmeme, opět vymastíme... Číst dál
    Popis přípravy:Těstoviny uvaříme al dente v mírně osolené vodě. Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme mleté maso a necháme zatáhnout. Ochutíme vegetou a kořením, přidáme loupaná rajčata rozmixované ponorným mixérem a krátce povaříme. Hotovou omáčku ještě dochutíme kořením, přelijeme jí těstoviny a posypeme jemně strouhaným sýrem.
    Popis přípravy:V litru vody uvaříme brokolici rozdělenou na růžičky, ponorným mixérem je rozmixujeme. Ve smetaně rozmícháme lžíci hladké mouky, vlijeme do polévky a za stálého míchání prováříme asi 15 minut, dochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Na talíři podáváme se snítkou bylinek a opečenými krutóny.


Prachová barva do tuků 5g - modrá - Silikomart

    Ingredience na 8 porcí:1 hlávka červeného zelí1 cibule100 ml červeného vinného octa6 lžic krupicového cukru¼ lžičky kmínu1 lžíce hrubé mouky2 lžíce husího sádla2 hrsti vlašských ořechůsůl a pepřPopis přípravy:Hlávku zelí rozpůlíme, vykrojíme košťál a zelí nakrouháme na tenké nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme husí sádlo a orestujeme na něm cibuli, pak přidáme zelí, zaprášíme moukou a chvilku opékáme. Zalijeme octem a vodou, osolíme a podle... Číst dál
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Na plát alobalu položíme plátky anglické slaniny, kolečka oloupané cibule, připravené řízky, proužky papriky a rozdrobený sýr. Alobal zabalíme a dobře uzavřeme.
    Ingredience:0,5 kg hladké mouky1 lžíce olivového oleje1 lžička soli1 kostka droždí2,5 dcl studené vodyPostup přípravy:Ingredience smícháme a necháme těsto vykynout asi 40 minut na teplém místě. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, který posypeme oreganem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd. Pizzu pečeme v dobře... Číst dál


Přes 60800 receptů na jednom místě

    Popis přípravy:V litru vody uvaříme brokolici rozdělenou na růžičky, ponorným mixérem je rozmixujeme. Ve smetaně rozmícháme lžíci hladké mouky, vlijeme do polévky a za stálého míchání prováříme asi 15 minut, dochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Na talíři podáváme se snítkou bylinek a opečenými krutóny.
    Popis přípravy:Do vlažného mléka vmícháme mouku, cukr, vejce, citrónovou kuru a rozdrobené droždí a směs dobře promícháme až vznikne husté těstíčko. Mírně osolíme a dáme na teplo vykynout. Lívanečník vymastíme tukem, postavíme na oheň, po dobrém rozehřátí nalijeme naběračkou do důlků těstíčko a po zapečení obrátíme. Růžové lívance vyjmeme, opět vymastíme... Číst dál
    Popis přípravy:Těstoviny uvaříme al dente v mírně osolené vodě. Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme mleté maso a necháme zatáhnout. Ochutíme vegetou a kořením, přidáme loupaná rajčata rozmixované ponorným mixérem a krátce povaříme. Hotovou omáčku ještě dochutíme kořením, přelijeme jí těstoviny a posypeme jemně strouhaným sýrem.


Směs pro přípravu Cake Pops 400g - čokoládové Silikomart

    Ingredience:8 plátků anglické slaniny12 třešňových rajčátek1 větší zralé avokádošťáva z 1 citrónušpetka drceného chillisůl a pepř4 krajíce oblíbeného chlebaPopis přípravy:Gril v troubě rozehřejeme na nejvyšší teplotu. Rajčátka rozpůlíme a spolu se slaninou řeznou stranou nahoru rozložíme na plech a dáme zhruba na 10 minut pod gril, po 5 minutách otočíme. Mezitím rozmačkáme avokádo vidličkou, vmícháme citrónovou šťávu, chilli, sůl a pepř. Krajíce opečeme nasucho v toustovači nebo pod rozpáleným grilem z obou... Číst dál
     Na plát alobalu položíme plátky anglické slaniny, kolečka oloupané cibule, připravené řízky, proužky papriky a rozdrobený sýr. Alobal zabalíme a dobře uzavřeme.
    Ingredience:8 plátků anglické slaniny12 třešňových rajčátek1 větší zralé avokádošťáva z 1 citrónušpetka drceného chillisůl a pepř4 krajíce oblíbeného chlebaPopis přípravy:Gril v troubě rozehřejeme na nejvyšší teplotu. Rajčátka rozpůlíme a spolu se slaninou řeznou stranou nahoru rozložíme na plech a dáme zhruba na 10 minut pod gril, po 5 minutách otočíme. Mezitím rozmačkáme avokádo vidličkou, vmícháme citrónovou šťávu, chilli, sůl a pepř. Krajíce opečeme nasucho v toustovači nebo pod rozpáleným grilem z obou... Číst dál


Nepečený dort ze zakysané smetany

    Ingredience na 8 porcí:1 hlávka červeného zelí1 cibule100 ml červeného vinného octa6 lžic krupicového cukru¼ lžičky kmínu1 lžíce hrubé mouky2 lžíce husího sádla2 hrsti vlašských ořechůsůl a pepřPopis přípravy:Hlávku zelí rozpůlíme, vykrojíme košťál a zelí nakrouháme na tenké nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme husí sádlo a orestujeme na něm cibuli, pak přidáme zelí, zaprášíme moukou a chvilku opékáme. Zalijeme octem a vodou, osolíme a podle... Číst dál
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Ingredience:3 kelímky zakysané smetany4 lžíce moučkového cukru2 balíčky piškotů5 plátků želatinymáslo na vymazáni formykokos na vyspání formyčervené želé500 g ovoce - jahod, meruňky, broskvePopis přípravy:Dno a boky tukem vymazané a kokosem vysypané dortové formy vyložíme piškoty. Zakysanou smetanu smícháme s cukrem a rozpuštěnou plátkovou želatinou. Směsí zalijeme piškoty. Stejně uděláme ještě jednu vrstvu, na kterou dáme ovoce nakrájené na kousky. Ovoce zalijeme červenou želatinou a dáme na... Číst dál


Milujivareni.cz - Recepty, online kuchařka, škola vaření

    Ingredience na 4 porce:250 g brambor125 g květáku125 g cibule50 g rajčat25 g česnekovo-zázvorové pasty (G&G pasta, nebo prolisovat stejné množství česneku a zázvoru)7 g mletého římského kmínu5 g mletého koriandru5 g mletá kurkuma2 g mleté chilli2 g čerstvého koriandru1 g čerstvého zázvoru2 lžíce rostlinného olejerostlinný olej na smaženíPopis přípravy:Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, květák rozebereme na růžičky, rajče nakrájíme na... Číst dál
    Ingredience na 4 porce:8 větších sépiových těl200 g krevetmořská sůl3 vejce100 g hladké moukyolej na smaženíPopis přípravy:Očištěné sépie nakrájíme na kroužky. Krevety oloupeme. Osolíme. Na těsto vyšleháme vejce s moukou a obalíme v něm mořské plody. Do hrnce nalijeme olej, přivedeme ho k varu a smažíme dozlatova kroužky a krevety. Musejí být ponořené. Osušíme přebytečný tuk a podáváme.
    Ingredience:0,5 kg hladké mouky1 lžíce olivového oleje1 lžička soli1 kostka droždí2,5 dcl studené vodyPostup přípravy:Ingredience smícháme a necháme těsto vykynout asi 40 minut na teplém místě. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, který posypeme oreganem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd. Pizzu pečeme v dobře... Číst dál


Stačí se přihlásit nebo registrovat

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00