Jak na věc


krémová kedlubnová polévka s bramborem a mrkví

Silikonová forma na gumídky/žížaly - Orion

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Suroviny Brokolice, Mrkev kořen, Pepř černý mletý, Petržel - nať, Pórek, Smetana ke šlehání 31%, Vývar slepičí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
    Do kastrolu vlijeme olej a necháme ho rozehřát. Pak na něj vhodíme kousky zeleniny a počkáme, jakmile bude vonět. Nesmí ovšem zhnědnout. Zalijeme polovinou vývaru, osolíme a opepříme. Přikryjeme poklicí a vaříme 25 minut dokud zelenina nezměkne.
     Do kastrolu vlijeme olej a necháme ho rozehřát. Pak na něj vhodíme kousky zeleniny a počkáme, jakmile bude vonět. Nesmí ovšem zhnědnout. Zalijeme polovinou vývaru, osolíme a opepříme. Přikryjeme poklicí a vaříme 25 minut dokud zelenina nezměkne.


Silikonový vak na zpracování těsta 30x20,5cm - ILA

     Mixérem měkkou zeleninu rozmixujeme. K rozmixované směsi přidáme zbývající vývar a počkáme, dokud polévka znovu nepřijde k varu. Stáhneme oheň a necháme 10 minut povařit. Podle chuti ještě jednou přisolíme nebo připepříme. Chceme-li, aby byla polévka velmi jemná, necháme ji ještě přecedit přes sítko. Nakonec ji zjemníme smetanou a posypeme nasekanou petrželkou.
    Omytou mrkev, petržel a celer oškrábeme. Kedlubnu oloupeme, pórek omyjeme a odřízneme spodní kousek s kořínky. Květák a brokolici omyjeme a rozebereme na růžičky. Bramboru oškrábeme. Všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na menší kousky.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
     Omytou mrkev, petržel a celer oškrábeme. Kedlubnu oloupeme, pórek omyjeme a odřízneme spodní kousek s kořínky. Květák a brokolici omyjeme a rozebereme na růžičky. Bramboru oškrábeme. Všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na menší kousky.


Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    Mixérem měkkou zeleninu rozmixujeme. K rozmixované směsi přidáme zbývající vývar a počkáme, dokud polévka znovu nepřijde k varu. Stáhneme oheň a necháme 10 minut povařit. Podle chuti ještě jednou přisolíme nebo připepříme. Chceme-li, aby byla polévka velmi jemná, necháme ji ještě přecedit přes sítko. Nakonec ji zjemníme smetanou a posypeme nasekanou petrželkou.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00