Jak na věc


kokosky se strouhankou

NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPTY V TÉTO KATEGORII

    Du tuhého sněhu zašleháme cukr a krém pak šleháme ve vodní lázni.Když je teplý,přidáme strouhanku,kokos a citrónovou kůru.Lžičkou děláme pusinky a v teplé trobě pečeme dorůžova.
    Kdo miluje kokosky, tak tento recept je přímo stvořený pro Vás. Máslové kokosky jsou nazvány proto, že obsahují máslo. Jsou malinko hutnější než klasické kokosky. Ale jsou opravdu výborné a stojí za to, aby zdobily Váš vánoční stůl. Máslové kokosky obsahují i strouhanou citronovou kůru a díky tomu jsou krásně svěží. Vyzkoušejte toto výborné cukroví. Nejlepší jsou kokosky, když jsou krásně uleželé.
    Do tuhého sněhu zašleháme cukr a krém pak šleháme ve vodní lázni. Když je teplý, přidáme strouhanku, kokos a citrónovou kůru. Potom lžičkou děláme pusinky na oplatky nebo na plech potřeny voskem. Ihned po upečení je musíme od plechu odlepit.
    Do tuhého sněhu zašleháme cukr a krém pak šleháme ve vodní lázni. Když je teplý, přidáme strouhanku, kokos a citronovou kůru. Poté lžičkou děláme pusinky na oplatky nebo na plech potřeny voskem. Ihned po upečení je musíme od plechu odlepit.


Fotky k receptu Kokosky se strouhankou

    Webové stránky podporuje JungleInteriors.cz. Firma, která se vám postará o realizaci a údržbu vaší zahrady nebo pronájmu květin do vaší kanceláře. Tvorba webových stránek a online marketing od Lukáše Kruntoráda. Potřebujete nejlevnější sídlo firmy Praha? Sídla firmy od 69 Kč/měsíčně.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00