Jak na věc


kokosky se strouhankou

NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPTY V TÉTO KATEGORII

    Du tuhého sněhu zašleháme cukr a krém pak šleháme ve vodní lázni.Když je teplý,přidáme strouhanku,kokos a citrónovou kůru.Lžičkou děláme pusinky a v teplé trobě pečeme dorůžova.
    Webové stránky podporuje JungleInteriors.cz. Firma, která se vám postará o realizaci a údržbu vaší zahrady nebo pronájmu květin do vaší kanceláře. Tvorba webových stránek a online marketing od Lukáše Kruntoráda. Potřebujete nejlevnější sídlo firmy Praha? Sídla firmy od 69 Kč/měsíčně.
    Kdo miluje kokosky, tak tento recept je přímo stvořený pro Vás. Máslové kokosky jsou nazvány proto, že obsahují máslo. Jsou malinko hutnější než klasické kokosky. Ale jsou opravdu výborné a stojí za to, aby zdobily Váš vánoční stůl. Máslové kokosky obsahují i strouhanou citronovou kůru a díky tomu jsou krásně svěží. Vyzkoušejte toto výborné cukroví. Nejlepší jsou kokosky, když jsou krásně uleželé.
    Do tuhého sněhu zašleháme cukr a krém pak šleháme ve vodní lázni. Když je teplý, přidáme strouhanku, kokos a citrónovou kůru. Potom lžičkou děláme pusinky na oplatky nebo na plech potřeny voskem. Ihned po upečení je musíme od plechu odlepit.


Fotky k receptu Kokosky se strouhankou

    Do tuhého sněhu zašleháme cukr a krém pak šleháme ve vodní lázni. Když je teplý, přidáme strouhanku, kokos a citronovou kůru. Poté lžičkou děláme pusinky na oplatky nebo na plech potřeny voskem. Ihned po upečení je musíme od plechu odlepit.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00