Jak na věc


kluci v akci krenova omacka a knedliky z veky

Didriksons Filip oteplováky černé, 90

    Filip Sajler a Ondřej Slanina divákům zábavnou formou ukazují kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství.
    Pěna z kozího sýra s marinovanými rajčátky a petrželkovým pestem — Pstruh pečený v solné krustě s máslovou ředkví a ředkvičkami — Sýrový dezert s mascarpone, bílou čokoládou, cukrovou vatou a hašlerkovým prachem

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00