Jak na věc


játrové knedlíčky kluci v akci

Stačí se přihlásit nebo registrovat

    Játra utřeme na prkénku tupou stranou nože a přeložíme je do misky. Střídku nakrájíme na kostičky, zalijeme ji mlékem, necháme nasáknout, pak kostičky vymačkáme a přidáme k játrům.
    Játra nejlépe drůbeží, umeleme nebo rozmixujeme, přidáme tuk, vejce,sůl ,prolisovaný česnek, majoránku, pepř a podle potřeby zahustíme strouhankou nebo krupičkou.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
     Játra nejlépe drůbeží, umeleme nebo rozmixujeme, přidáme tuk, vejce,sůl ,prolisovaný česnek, majoránku, pepř a podle potřeby zahustíme strouhankou nebo krupičkou.
    Ze směsi utvoříme v dlaních malé knedlíčky, vložíme je do prudce se vařící osolené vody, stáhneme teplotu a zvolna vaříme asi 5 - 7 minut. Mrkev a pórek nakrájíme na nudličky, spaříme je horkou vodou a vložíme do horkého slepičího vývaru. Přidáme uvařené knedlíčky a podáváme.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00