Jak na věc


hřebenatka nerez

Zaregistrujte se k odběru novinek!

    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme maso z hřebenatek, česnek, zázvor, orestujeme a hřebenatky vyjmeme. Do výpeku vsypeme chřest, který osmahneme, zalijeme sojovou omáčkou, podle chuti osolíme, opepříme, osladíme, vrátíme zpět hřebenatky, podlijeme pivem a dusíme doměkka. Tekutinu necháme odpařit, až zbude jen hustší omáčka.
    Suroviny Chřest zelený, Omáčka sójová, Pepř černý mletý, Pivo světlé 10% 3,9% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Hřebenatky jsou mořské mušle. Maso hřebenatek je typické svou jemnou chutí, která může připomínat chuť ořechů. Nejznámější jedlá hřebenatka je mušle svatého Jakuba. Je mnoho druhů přípravy hřebenatek. Někdy se maso vyjme, smíchá se s kořením, máslem, přidají se další přísady, to všechno se vloží zpět do lastury a zapéká se. Také se hřebenatky servíují s různými omáčkami (zázvorovou, máslovou, šafránovou ...), těstovinami, hodí se také jako součást teplých salátů. Vynikající jsou  hřebenatky grilované.


Papírová formička na pečení 7cm x 4cm kolečka - Stadter

     V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme maso z hřebenatek, česnek, zázvor, orestujeme a hřebenatky vyjmeme. Do výpeku vsypeme chřest, který osmahneme, zalijeme sojovou omáčkou, podle chuti osolíme, opepříme, osladíme, vrátíme zpět hřebenatky, podlijeme pivem a dusíme doměkka. Tekutinu necháme odpařit, až zbude jen hustší omáčka.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00