Jak na věc


dršťková polévka z hlívy ústřičné-recept

Jako jediná odměna od Vás je uznání, že to děláme dobře. Pokud si to myslíte, přidejte se k nám na facebooku.

    Znáte to - přijde večer rota vojáků na návštěvu, ale čím je pohostit? Tento pikantní pokrm zvládne každý, stojí pár kaček a výsledný efekt dobrého pohoštění je zaručen.|Jelikož je ďábelské omáčky kolem 1 litru, bez obav ji můžete vložit do čistých sklenic a 15 minut ve vodě kolem 90°C zasterilovat.|
    Suroviny v receptu (mandle, kandovaná kůra, arašídy a papaya) bereme jako základní vodítko. Pokud by vám v marokánkách chutnaly ještě jiné ingredience, klidně je přidejte. Váhově je tyto ingredience možno zvýšit ještě asi o polovinu.
    1. Na tuku zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte na kostičky pokrájenou kořenovou zeleninu, orestujte ji, lehce osolte, zalijte asi 250ml vody a vařte doměkka.
    Vynikající pikantní pomazánka s vejcem a křupavou topinkou. Když  máte pomazánku již hotovou z doby, kdy byla zelenina levná, pak je toto jídlo dílem okamžiku. |
    Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý, Polévkové koření mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
    Základem rizota, jehož konzistence by měla být lehce kašovitá, je kvalitní rýže. Houby použijte takové, jaké máte rádi, nicméně nejvhodnější jsou hříbky. Naopak žampióny se do tohoto receptu příliš nehodí.


Potahovací hmota na dorty - pomerančová 1kg - Formix

    Vánoční štola jistě patří na každý štědrovečerní stůl. Doma si ji vyrobíte přesně tak, jak vám chutná nejvíce. Pokud by podobnou štolu vyráběla nějaká pekárna, pak by vzhledem k množsví použitých oříšků a jiných dražších ingrediencí stála opravdu hodně peněz. Štola v tomto receptu je rozměrově opravdu dospělá, možná je lepší udělat z těsta dvě menší.
    Výhodou je fakt, že můžete v jednom zátahu udělat jídlo pro vegetariána i masožravce v jedné troubě. Výběr ingrediencí pro tento recept je totiž obrovský, záleží pouze na vaší fantazii.|
    Sýrová polévka je lahodný a jemný pokrm, u kterého jediná dražší ingredience je sýr. Šetřit na něm nedoporučujeme, je to klíčová ingredience pro tento recept. Tentokrát se eidamu raději vyhněte.
    Všichni ji znají, ale ne každý ji umí. Přitom recept je velmi jednoduchý. Za pár korun máme velké množství vydatné polévky, která se velmi často konzumuje jako hlavní jídlo.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    3. Uvařenou zeleninu prolisujte, zalijte vývarem, zahustěte jíškou, přidejte na nudličky nakrájené předvařené dršťky a společně 20 minut povařte. Polévku osolte, dochuťte česnekem, okořeňte podle chuti a ozdobte petrželkou. Dršťková polévka se tradičně podává s pečivem.


Dršťková polévka postup přípravy receptu:

     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Fantazii se meze nekladou a tak můžete dozdobit například na kolečka nakrájeným vejcem uvařeným natvrdo, nebo sterilovanou okurkou či paprikou.|Pokud hotovou pomazánku dáte na velkou pánev a prohřejete s 30 vejci, potom rota vojáků praskne přejedením |
    Složení těchto výborných rybích kroket budete mít plně pod kontrolou. Za pár korun tak budete mít spoustu zdravého pokrmu bez chemikálií.|Když dostanete rybu od rybáře, bude pokrm téměř zadarmo.|Rybí krokety můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle. Pokud však budete krokety mrazit, nepoužívejte mražené maso.
    Zásmažku za stálého prošlehávání metlou zalijeme vlažnou vodou a vývarem z drštěk. Uvedeme do varu, přidáme mletý pepř, kmín a majoránku. Za občasného prošlehávání zvolna vaříme nejméně 20 minut. Během vaření přidáme česnek utřený se solí.


Přes 60800 receptů na jednom místě

     Zásmažku za stálého prošlehávání metlou zalijeme vlažnou vodou a vývarem z drštěk. Uvedeme do varu, přidáme mletý pepř, kmín a majoránku. Za občasného prošlehávání zvolna vaříme nejméně 20 minut. Během vaření přidáme česnek utřený se solí.
    1 lžička návod na domácí výrobu {text:"Tím si zaručíme, že nebude obsahovat glutaman, ani jiné chemikálie.", title: "Proč ji vyrábět doma?"} {text:"Použít můžeme i vegetu obsahující glutaman, ne každý jej však chce do jídla dávat. Rozhodnutí je na každém kuchaři.."} {text:"Co je glutaman sodný se dočtete v sekci: co je to?"}

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00