Jak na věc


děláme si sami myslivecká zařízení

Každý přece vidí co kupuje :-)

    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, a osmahneme do zlatova na sádle. Přidáme na kostičky nakrájené maso(jakékoliv vepřové, děláme z toho, jaké je doma. výborný je ze 2 druhů, např půl kýta, půl krkovice). Když se maso začíná přichytávat, a je osmahnuté, přidáme koření, a ještě asi 20 sekund opékáme. Pak ihned zalijeme vodou, aby bylo maso ponořené, a vaříme na mírném ohni cca 45 minut. Pravidelně podléváme, aby bylo maso stále ponořené. Ve vodě si rozmícháme mouku, a zahustíme tím guláš. já to tam dávám přes jemné sítko, abych tam neměla hrudky. Zahuštěný guláš ještě cca 15 minut povaříme na velmi mírném ohni. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami, případně jen s chlebem.
    "Sestavit 5 skříní z IKEA během pouhých 2 hodin nedokáže ani jejich autorizovaná montážní služba. Vy jste to stihl a ještě po sobě skvěle uklidil! Díky!"

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00