Jak na věc


chlebíček s vajíčkem

Se šunkou a vejcem chlebíček - vlašský s. - 110 g

    Vážení zákazníci, v prvních srpnových dnech, možná týdnech jsme nuceni dočasně omezit nabídku chlebíčků, obložených mís, jednohubek a chuťovek. U nového zboží připravujeme fotografie, popisky, specifikaci apod. a nemůžeme ho na stránkách zatím zvěřejnit. Ale připravit jej pro Vás můžeme, tak nás neváhejte poptat :-)
    1 Troubu předehřejte na 160 °C. Vymažte máslem 2 formy na chlebíček. V míse promíchejte špaldovou mouku, kypřicí prášek a špetku soli. Ručním šlehačem utřete máslo s třtinovým cukrem do pěny; trvá to zhruba 8 minut. Pak zapracujte vanilkový extrakt.2 Vejce přidejte ve 4 dávkách postupně, přičemž každou dobře zašlehejte. Snižte otáčky šlehače na pomalé a postupně ve 4 dávkách vmíchejte mouku – nepřešlehejte. Nakonec vmíchejte ořechy.3 Rozdělte do pečicích forem. Pečte zhruba 65–80 minut, až špejle zapíchnutá do středu vyjde čistá. Vyjměte a nechte 30 minut chladnout ve formě. Pak vyklopte a nechte vychladnout na mřížce.4 K podávání smíchejte med, cukr, máslo a špetku soli v pánvi. Na středním plameni zahřejte, až se cukr rozpustí a směs téměř bublá. Vařte ještě 2 minuty. Sejměte z ohně a vmíchejte plátky jablek. Nechte 5 minut stát. Podávejte s plátky chlebíčku.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00