Jak na věc


celozrnná buchta s tvarohem

Zanechte odpověď Zrušit odpověď na komentář

    Bulgur je celozrnná pšenice, oživena namáčením. Tím došlo k aktivování zrna a k částečné přeměně škrobů na cukr. Následné usušení a nadrcení na hrubo dalo vzniknout kvalitnímu produktu, který je znám rychlou přípravou, lehkou stravitelností a výživností.
    Že by se to kukuřičné zrníčko zbavovalo ještě nějakého obalu, tak to mi není známo. Obal, dle mých zkušeností, když jsme jako malí na kukuřici chodili na pole ochutnávat, zrníčko již žádný nemá..
    Při nekombinování s velkým množstvím bílkovin a při postupném přechodu alespoň na zjednodušenou dělenou stravu zjistíme, že veškeré obiloviny ať již v podobě celých zrn nebo pokrmů z nich připravených mají svoji vlastní chuť, kterou není ani nutno dál zvýrazňovat a posilovat tukem pro pocit nasycení.
    Dlouholetý vegan, sportovec, lektor a novinář. Vedle tohoto webu je také zakladatelem Vegan sport clubu (http://sportuj.veganka.cz) a lektorem přednášek o veganství .
    Bude vhodné se řídit svým pocitem. Myslím si, že zde není na místě něco předpisovat. Každý máme jiné chutě a i potřeby a já osobně radím vždy poslouchat své tělo, ono si řekne...:-)


Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

    Při nakupování obilovin je potřeba se rozhlédnout v prodejnách se zdravou výživou a jenom si vybrat z nepřeberného sortimentu, který již existuje. Sama jsem občas překvapena novými chutěmi, které objevím v dosud neznámých obilovinách či těstovinách.
    No, je to jen můj dojem, ale myslím si, že oloupané proso se nikterak již neomílá, když se mele na jahelnou mouku...Potud můj názor a výklad. Netvrdím, že správný...
    Pudingy vařím většinou přímo z čisté maizeny, ale také z mouky, z rýže, jáhel nebo pohanky. Je lepší používat nebělenou maizenu (kukuřičný škrob), než klasické pudingové prášky, protože některé obsahují i chemická barviva. Pudingy lze při vaření obarvit kurkumou, karobem nebo kakaem. Také při přípravě želatin není na škodu zaměnit živočišnou želatinu za rostlinný agar-agar.
    Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href= title=> <abbr title=> <acronym title=> <b> <blockquote cite=> <cite> <code> <del datetime=> <em> <i> <q cite=> <s> <strike> <strong>


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00