Jak na věc


bublanina s tvarohem a ovocem

Přidávat recepty mohou pouze přihlášení uživatelé.

     Nejprve utřeme 80g cukru s vejci, vanilkovým cukrem, špetkou soli a rozdrobeným marcipánem. Poté smícháme mouku, kypřicí prášek a škrobovou moučku...
    Bublanina patří mezi velmi oblíbené doma pečené moučníky.Příprava je jednoduchá a pečení rychlé, z ovoce se nejčastěji používají třešně a jahody. Zde najdete různé recepty, mezi kterými samozřejmě nechybí ani zřejmě nejvíce oblíbená třešňová bublanina s drobenkou. Velmi snadná na přípravu je hrníčková bublanina bez vážení ingrediencí.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
     Bílky šleháme s cukrem na pevný sníh, přimícháme do něj žloutky, přidáme mouku a hmotu lehce zamícháme. Nakonec přilijeme rozpuštěné máslo (20 g). ...


Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    1. Rozehřejte máslo. Vložte ho do misky a ručním mixérem rozšlehejte s moučkovým a vanilínovým cukrem, vejci a kefírem. Pak přidejte prosátou mouku s práškem do pečiva a všechny suroviny řádně promíchejte.2. Pekáč o rozměrech 35 × 25 cm vyložte pečicím papírem, vlijte na něj těsto a rovnoměrně ho poklaďte vypeckovanými třešněmi. (Pokud jsou těžké, šťavnaté, a proto by se propadaly na dno, obalte je v mouce).3. Předehřejte troubu a pečte při 175 stupních zhruba dvacet minut. Před podáváním bublaninu nakrájejte na čtverečky a případně poprašte moučkovým cukrem.Další recept na bublaninu s třešněmi naleznete v uživatelských receptech Poslirecept.cz.
    Vejce rozklepneme a žloutky oddělíme od bílků. Změklé máslo utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem. Za stálého tření postupně přidáváme žloutky a třeme až vznikne hladká pěna. Z bílků a cukru krupice ušleháme pevný sníh. Pak obě hmoty lehce spojíme a vmícháme prosátou mouku. Směs vlijeme do hlubokého pekáčku vyloženého pečicím papírem. Povrch poklademe vypeckovanými třešněmi obalenými v hrubé mouce. Pečeme v troubě předehřáté na 160 °C asi 45 minut. Po upečení necháme bublaninu krátce vychladnout v pekáčku a pak ji vyklopíme.
     Do mísy prosijeme mouku, cukr, kakao, kypřicí prášek a přidáme nastrouhanou kůru a vanilkový cukr. Rozklepneme vejce a s olejem vmícháme do těsta....
     Smícháme máslo s cukrem, žloutky, nastrouhanou citronovou kůrou a vyškrábnutým vanilkovým luskem a třeme cca 20 min. Poté postupně přidáváme mouku...

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00