Jak na věc


bramborák na plech z vařených brambor s kypřícím práškem

Stres z podnikání se odrazí i na vašem zdraví

    Do hrnce vložíme želatinu, kterou zalijeme mlékem a na mírném ohni necháme rozpustit. Do druhého hrnce nalijeme smetanu. Podélně rozpůlíme vanilkový lusk, nožem vyškrábeme dužinu a smícháme s cukrem. Cukr přisypeme ke...
    Pórek nakrájíme, smícháme s tvarohem a řeckým jogurtem, podle chuti osolíme. Pak dáme odležet na několik hodin do lednice. Syrová cibulová zelenina může některým lidem působit zažívací problémy, proto je dobré ji...
    Omyté a osušené krůtí medailonky lekce naklepeme, osolíme a opepříme. Smícháme pivo, vejce, hořčici, špetku soli a pepře. Po lžících metličkou vmícháváme hladkou mouku, až vznikne řídké a hladké těstíčko. Necháme ho...
    Zeleninový vývar přivedeme k varu a uvaříme v něm omytou čočku společně s polovinou kari pasty. Čočka je uvařená přibližně po 15 minutách. Smícháme limetkovou šťávu, sůl, pepř, zbytek kari pasty a polovinu oleje. Do...
    Čočku propláchneme, uvaříme podle návodu a necháme vychladnout. Mrkev nakrájíme na kostičky, smícháme s polovinou olivového oleje, kurkumou, kmínem, česnekem, trochou soli a pepře. Mrkev rozprostřeme na plech vyložený...

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00