Jak na věc


autor historických knih

Ceremonia Reserva de Autor 2013

    Víno je kupáží odrůd v poměru 60% Tempranillo, 30% Cabernet Sauvignon a 10% Bobal. Hrozny pochází z vinic Hoya de Cadenas, kde díky specifickému mikroklima, kdy je velký rozdíl v denních a nočních teplotách a jílovité půdě, vznikají velmi intenzivní vína. Vinifikace probíha v nerezových tancích při teplotě 25°C, macerace na slupkách pak po dobu 14 dnů. Víno následně zraje po dobu 12 měsíců v amerických dubových sudech z Missouri, přičemž jsou kombinovány poprvé, podruhé a potřetí použité sudy. Nakonec víno zraje minimálně 18 měsíců v lahvích.
    Útvar vývoje pořadů a programových formátů „slouží jako servisní zázemí producentských skupin, průběžně sleduje nejnovější trendy televizní a filmové tvorby a aktivně působí při formulaci programových strategií jednotlivých kanálů ČT.“
    92 bodů - Wine Guide 2015 La Semana Vitivinícola (Španělsko) 2015 Stříbrná medaile - AWC Vienna 2014 92 Points - La Semana Vitivinícola (Španělsko) 201489 bodů - Penin Guide (Španělsko) 2014 88 bodů - Penin Guide (Španělsko) 2013 90 bodů - Repsol Guide (Španělsko) 2013Nejlepší reserva Cata els Bodeguers (Španělsko) 201288 bodů - Penin Guide (Španělsko) 2012 Stříbrn medaile - Vinul (Rumunsko) 2012 Bronzová medaile - Vynodienos (Litva) 2012
    Víno Ceremonia v sobě kombinuje tradiční postupy i nové trendy. Barva je sytě třešňově červená, čistá, sametová. Ve vůni je lehce minerální, s tóny červeného a černého ovoce. V chuti pak zaujme svými dubovými tóny, pikantností, vyvážeností a krásnou dochutí.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00