Jak na věc


ananasový dezert kluci v akci poslední díl

Přes 60800 receptů na jednom místě

    Nakrájíme oloupaný ananas a vložíme do hrnce spolu s citronovou šťávou a najemno nakrájenou kůrou, přilijeme vodu a dáme vařit. Po zahájení varu snížíme příkon tepla a pomalu vaříme asi 1 hodinu, až ananas změkne.
    Přisypeme cukr s cayenským pepřem a dále pomalu vaříme. Přitom mícháme, dokud se všechen cukr nerozpustí. Poté zvýšíme příkon tepla a prudce vaříme asi 25 minut, až džem začne houstnout.
    Čerstvý moučník nakrájený na menší kousky lze i zmrazit. Musí se ovšem dát do vzduchotěsné, uzavřené plastové krabičky. Po rozmražení je ořechovo - ananasový dezert nerozeznatelné chuti od čerstvého.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
     Přisypeme cukr s cayenským pepřem a dále pomalu vaříme. Přitom mícháme, dokud se všechen cukr nerozpustí. Poté zvýšíme příkon tepla a prudce vaříme asi 25 minut, až džem začne houstnout.


Čokoláda 1 Kg - bílá - Callebaut

    Ananas necháme okapat na sítku. Šťávu doplníme vodou na 375 ml (3/8 litru). Solamyl smícháme s cukrem a vanilkovým cukrem a rozkvedláme v 6 lžících zředěné ananasové šťávy. Zbylou šťávu přivedeme do varu. Stáhneme z ohně, za stálého míchání přidáme rozkvedlaný solamyl, krátce povaříme, necháme vychladit, občas promícháme. Citronovou šťávu vmícháme do teplého, ne zcela ztuhlého krému. Smetanu ušleháme. Plátky ananasu nakrájíme na malé kousky. Šlehačku a ananas vmícháme do krému. Naplníme do skleněné mísy nebo dezertních misek. Necháme vychladit, aby byl pevnější.
     Nakrájíme oloupaný ananas a vložíme do hrnce spolu s citronovou šťávou a najemno nakrájenou kůrou, přilijeme vodu a dáme vařit. Po zahájení varu snížíme příkon tepla a pomalu vaříme asi 1 hodinu, až ananas změkne.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00