Jak na věc


šéfkuchař punčochář recepty

Nové vozy zdražují, do cen ojetin se to zatím nepromítá

    Celkem je online 5 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 5 návštěvníkůNejvíce zde současně bylo přítomno 938 uživatelů dne 18. 4. 2013 19:50 Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé Legenda: Hlavní administrátoři, Administrátoři, Moderátoři
    Filip Bárta - mistr šéfkuchař, dlouholetý člen IGC. Vedoucí cateringu IGC. Šéfkuchař České restaurace v Národním pavilonu ČR na světové výstavě EXPO 2005 AICHI v Japonsku. Prezentace české gastronomie na Národních výstavách ČR v Rio de Janeiro, Berlíně a dalších městech světa. Gastronomická praxe ve Švýcarsku ve specializované rybí restauraci, dále v Německu, Japonsku a Kanadě. Vlastní provozování několika restaurací. Dlouholetá oblíbená super star televizního gastronomického pořadu Vařečka na TV Prima. Odborník na klasickou českou národní kuchyni, kuchyni středoevropskou a rybí pokrmy. Znalec úpravy a nakládání masa pro grilování a rožnění. Specialista na rožnění celých býků. Šéfkuchař restaurace Stará myslivna.


Další sebevražda v showbyznysu! Slavného kuchaře našli mrtvého

    Tomáš Záhorský - mistr šéfkuchař, dlouholetý člen IGC. Vedoucí cateringu IGC. Šéfkuchař České restaurace v Národním pavilonu ČR na světové výstavě EXPO 2005 AICHI v Japonsku. Prezentace české gastronomie na Národních výstavách ČR v Kuala Lumpur, Berlíně, Volgogradu a dalších městech světa. Gastronomická praxe ve Švýcarsku, Německu, Japonsku a Rusku. Vlastní provozování postupně několika restaurací. Dlouholeté účinkování v populárním gastronomickém televizním pořadu Vařečka na TV Prima, pravidelné účinkování v internetové televizi Regio TV. Šéfkuchař v hotelu Alpenrose v Adelbodenu ve Švýcarsku. Odborník na zvěřinovou kuchyni s akcentem na černou zvěř a dančí speciality. Šéfkuchař restaurace Stará myslivna.
    Války se prý vždy vyhrávaly u slavnostních tabulí. My jsme nahlédli pod pokličky šéfkuchařů, kteří vařili speciality prezidentům a jejich slavným hostům.
    Ondřej Roubín - mistr šéfkuchař. Šéfkuchař České restaurace v Národním pavilonu ČR na světové výstavě EXPO 2005 AICHI v Japonsku, kde současně odpovídá za dodržování hygienických norem podle japonských standardů s absolvováním veškerých školení a certifikací. Šéfkuchař cateringu IGC se specializací na rožněná a grilovaná masa. Provozování vyhlášené restaurace Los v Oslu v Praze. Odborník na zdravou výživu a energetické hodnoty pokrmů, specialista na přípravu čerstvých salátů a rybích pokrmů.


VÍKEND: Šéfkuchař vaří bláznivou kombinaci

    Miroslav Prosa - mistr šéfkuchař. Šéfkuchař České restaurace v Národním pavilonu ČR na světové výstavě EXPO 2005 AICHI v Japonsku. Po absolvování hotelové školy v australském Sydney a gastronomické praxi se specializací na steaky a rybí pokrmy šéfkuchařem postupně v Erpet Golfcentru, Letenském zámečku a Bellavista italské restauraci. Další zahraniční praxe v Německu. Šéfkuchařem v gastronomické show Palazzo. Následně provozování kavárny Neo Palladium cafe v Praze. Šéfkuchař a hvězda televizního pořadu Vařečka na TV Prima. Vyhledávaný food stylista pro fotografování pokrmů do odborných gastronomických časopisů. Odborník na francouzskou, italskou a australskou kuchyni.
    Lukáš Vokrouhlík - mistr šéfkuchař. Šéfkuchař České restaurace v Národním pavilonu ČR na světové výstavě EXPO 2005 AICHI v Japonsku. Prezentace české gastronomie na Národních výstavách ČR v Berlíně a dalších městech Evropy. Gastronomická praxe v Německu, Švýcarsku a Japonsku. Šéfkuchař hotelu Hilton, následně Executive cheff hotelu Prezident v Praze, později provozování postupně několika restaurací. Odborník na mexickou a italskou kuchyni a jako absolvent švýcarské hotelové školy znalec švýcarských specialit a gastronomie. Vyhledávaný odborník food stylingovými fotografy pro reklamu, odborné i populární časopisy. Populární star televizního pořadu Vařečka a gastronomického pořadu “Rychlovky” na internetové TV Stream.


Porotce MasterChef Raditsch: Takhle zachráníte přesolené jídlo!

    Michal Jeřábek - mistr šéfkuchař. Šéfkuchař České restaurace v Národním pavilonu ČR na světové výstavě EXPO 2005 AICHI v Japonsku. Po absolvování hotelové školy v Ondříčkově ulici v Praze pokračuje ve studiu v Kanadě v Torontu. Své bohaté zkušenosti po návratu uplatňuje v restauraci golfcentra Erpet, později v mexické restaurace Kantýna na Malé straně. V pozici šéfkuchaře cateringu IGC reprezentuje českou gastronomii na mezinárodních gastronomických veletrzích v mnoha světových metropolích. Dlouholetá oblíbená hvězda televizního pořadu Vařečka na TV Prima. Kromě toho, že dnes patří do základního týmu šéfkuchařů IGC PRAHA, se vrací, ve svých 31 letech do hotelu Hilton na vysoce prestižní pozici sous chef centralní kuchyně hotelu Hilton Praha
    Pavel Karas 1942 - 2008 mistr šéfkuchař, zakládající člen a dlouholetý čestný předseda IGC. Ředitel a jednatel společnosti IGC - Gastonomické podniky. Znalec a specialista na přípravu pokrmů mnoha světových kuchyní. Pracovní praxe v mnoha zemích po celém světě. Autor několika kuchařských knih mimo jiné i “Zahraniční kuchyně ve veřejném stravování” s originálními recepturami ze 16 zemí. Autor mnoha článků do odborných kulinářských a gastronomických časopisů, Odborník na catering a řízení restauračních provozů. Skutečný gurmán a labužník tělem i duší. Pavel je a navždy bude neoddělitelnou součástí historie IGC.
    Nejoblíbenější reportáže z magazínu Víkend se točí kolem vaření. Proto jsme pro vás připravili jednu hodně speciální. Šéfkuchař Paul Dave, který už léta žije v Praze, uvařil pro nás netypickou kombinaci hovězí achilovku s mušlemi. Že to nejde dohromady? Budete se divit. Dále pak Paul prozradí, proč nechává maso uležet klidně i dva měsíce.


Tyto tři věci si v restauraci nikdy nedávejte, radí světový šéfkuchař!

    Další slavná osobnost spáchala sebevraždu! V hotelovém pokoji nalezli mrtvého kuchaře a moderátora Anthonyho Bourdaina. O jeho smrti informovala televizní stanice CNN, na které se Bourdainův pořad vysílal.
    Češi jsou podle šéfkuchaře Cafeteria Nova Tomáše Štěpničky grilovacím národem. Lidé grilují všechno a na tisíce způsobů. Aby stál ale výsledek za to, je třeba vědět, jak na to. Štěpnička poradí například s tím, jak se snadno vyhnout připálení nebo jak jednoduše ochutit a ugrilovat lososa.
    Asi každý z nás si jednou za čas zajde posedět do restaurace nebo hospody. Nyní světoznámý šéfkuchař a nelítostný kritik špatného jídla Gordon Ramsay prozradil, čeho se při objednávce vývarovat.
    Hostem úterního vydání diskuzního pořadu TN.cz Vaše téma byl slavný šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Česko Marek Raditsch. Řeč se stočila nejen na televizní soutěž, ale mluvilo se i o vaření obecně.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00