Jak na věc


čevabčiči pohlreich

Když žereš, tak se vzděláváš a investuješ, radí Pohlreich v Teplicích

    V šesté premiérové epizodě druhé sezóny pořadu o domácím vaření Karolína, domácí kuchařka uvidíte například recept na balkánské čevabčiči s domácím ajvarem. Dalším zajímavým jídlem bude špagetová dýně
    Pořady o vaření patří po celém světe k nejoblíbenějším pořadům v televizi vůbec. Vysokou sledovanost vykazují taky české kuchařské show.  Našim cílem zde na www.televareni.cz je pravidelně přinášet průřez informací o aktuálně vysílaných resp. plánovaných pořadech a  přispět do diskuze o kulinářském umění a schopnosti ocenit dobré jídlo. U jednotlivých příspěvků jsou zobrazeny ilustrační fotografie dostupné k volnému použití.
    Zobrazit příspěvky za předchozí: Všechny příspěvky1 den7 dní2 týdny1 měsíc3 měsíce6 měsíců1 rok Seřadit podle AutorČas odesláníPředmět VzestupněSestupně
    Můžete zakládat nová témata v tomto fóruMůžete odpovídat v tomto fóruNemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóruNemůžete mazat své příspěvky v tomto fóruNemůžete přikládat soubory v tomto fóru
     Receptů na tento balkánský skvost je nepřeberné množství, přesto přidávám jeden, který uspokojuje nejen chuť a čich, ale i zrak a který jsem za léta - jak doufám - „dopiloval“ k vynikající kulinářské symfonii.


VIDEO: Z Třeboně jede Pohlreich nadšený i znechucený, hvězdu dá a nedá

    Zobrazit příspěvky za předchozí: Všechny příspěvky1 den7 dní2 týdny1 měsíc3 měsíce6 měsíců1 rok Seřadit podle AutorČas odesláníPředmět VzestupněSestupně
    Můžete zakládat nová témata v tomto fóruMůžete odpovídat v tomto fóruNemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóruNemůžete mazat své příspěvky v tomto fóruNemůžete přikládat soubory v tomto fóru
    Připravíme si 3 druhy mas. Nejlepší je vepřová kýta, hovězí přední, skopová plec v poměru 1:1:1.Ty si necháme umlýt v řeznictví nebo doma na mlýnku na maso.Cibuli oloupeme a na velmi drobno nakrájíme a přídáme spolu se sladkou paprikou, pepřem a solí k mletému masu a vše důkladně promícháme.Poté je nejlepší dát směs na hodinu do lednice, protože se nám se směsí bude lépe pracovat.Poté z ní ručně vyválíme válečky, které zprudka opečeme na oleji ze všech stran. Usmažené ihned podáváme.Podávají se s cibulí a hořčicí a jako přílohu volíme vařené brambory.
    Pórek nakrájený na drobnější kousky osmahneme na jemných proužcích anglické slaniny a spolu s celým vejcem, strouhankou, solí a pepřem vmícháme do pomletého masa.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00